• Pearl a devenit oficial cel mai scund câine din lume.
  • Cățeaua este mai mică chiar și decât o bancnotă de 1 dolar.
  • Pearl a fost recent invitată la Milano, Italia, pe platoul emisiunii de talente TV Lo Show Dei Record.

Pearl, o cățelușă Chihuahua în vârstă de doi ani, a devenit oficial cel mai scund câine din lume, scrie Guinness World Records.

Pearl este cel mai mic câine de pe planetă și măsoară doar 9,14 cm înălțime, 12,7 cm lungime și cântărește 553 de grame. Cățeaua este mai mică chiar și decât o bancnotă de 1 dolar și poate încăpea cu ușurință în buzunar.

FOTO – Guinness World Records.

Ea este rudă cu deținătoarea recordului anterior, Miracle Milly, care avea o înălțime de 9,65 cm și care, din păcate, a murit în anul 2020, înainte de a se naște Pearl. Cățelușa este puiul uneia dintre surorile identice ale lui Milly. „Suntem binecuvântați că o avem pe Pearl. Și ne bucurăm de această oportunitate unică de a doborî propriul record și de a împărtăși lumii această veste uimitoare.” , a declarat Vanesa Semler, stăpâna lui Pearl.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL
AL TREILEA AUR PENTRU POPOVICI

Lui Pearl îi place să fie îmbrăcată frumos

Pearl a fost recent invitată la Milano, Italia, pe platoul emisiunii de talente TV Lo Show Dei Record. A fost dusă pe scenă de Vanesa într-un scaun opulent în formă de ou de Paște, în aplauzele publicului. Vanesa i-a spus gazdei emisiunii, Gerry Scotti, că Pearl este „o adevărată divă” . Lui Pearl place să mănânce alimente de înaltă calitate, cum ar fi pui și somon, și îi place să fie îmbrăcată frumos.

„Ne distrăm mult împreună” , a spus Vanesa, menționând recenta lor sesiune de cumpărături prin Milano. Vanesa a descris-o pe Pearl ca fiind „mică precum o minge” și a spus că este puțin mai înaltă decât o ceașcă de ceai.

Neobișnuit pentru un Chihuahua, Pearl are un temperament foarte calm și nu a fost deranjată să fie pe scenă în fața unui public imens.

Înălțimea record a lui Pearl a fost măsurată la același spital în care s-a născut: Spitalul pentru animale Crystal Creek din Orlando, Florida. Veterinarul ei, doctorul Giovanni Vergel, a fost cel care a măsurat-o.