• Bunicii Bill și Melinda Gates și-au întâlnit pentru prima dată primul nepot.
  • Cuplul miliardar s-a despărțit într-un divorț șocant în 2021, după 27 de ani de căsnicie.
  • Faptul că a deveni bunic l-a făcut să se gândească la modalități de a le asigura un viitor mai bun, în ceea ce privește sănătatea, politica și clima.

Bunicii Bill și Melinda Gates și-au întâlnit pentru prima dată primul nepot. Pe 5 martie, Jennifer Gates, fiica fondatorului Microsoft, Bill Gates, a adus pe lume primul ei copil.

Într-o poză postată pe Instagram, fondatorul Microsoft stă pe o canapea în timp ce își leagănă ușor nepoțica. ,,Abia aștept să te văd cum descoperi lumea” , a scris el în dreptul fotografiei.

Mesajul lui Bill Gates a fost întâmpinat cu multă căldură de către comunitatea sa online, iar postarea sa a strâns rapid numeroase aprecieri și felicitări, scrie Page SIX.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

La scurt timp, și bunica, Melinda Gates a distribuit aceeași postare, însoțită de câteva cuvinte: „Nimic nu se compară cu momentul în care îți ții în brațe primul nepot. Parcă ieri o țineam în brațe pe Jenn, la vârsta asta. Dar acum, ea are propriul ei copil – și mă simt copleșit de mândrie când îi văd pe ea și pe Nayel cum intră în noul rol de părinți.”

Fiica lui Bill Gates este în prezent candidată la școala de medicină Icahn din New York și are diplomă de licență în biologie umană la Universitatea Stanford. Ea s-a căsătorit cu Nayel Nassar în octombrie 2021, iar anul trecut au anunțat că așteaptă primul copil.

„Cred că îi ajuți mai ales pe copii dând un exemplu bun și oferindu-le timp atunci când vor”

Bill Gates și Melinda au divorțat tot în 2021, după 27 de ani de mariaj. Când a auzit că va deveni bunic, miliardarul a mărturisit că speră să aibă cât mai mult timp pentru a sta cu cel mic și a-i învăța tot ce știe. „Cred că îi ajuți mai ales pe copii dând un exemplu bun și oferindu-le timp atunci când vor.

Sper să am cât mai mult timp cu toți nepoții și nepoatele pe care le voi avea pentru a îmi împărtăși fascinația față de lume cu ei”.

De asemenea, Bill Gates a decis a mărturisit că se va gândi intens la modalități prin care să schimbe în bine sănătatea, politica și clima, ca să-i asigure nepotului cel mai bun viitor.

Citește și:

Steven Tyler de la Aerosmith neagă acuzațiile potrivit cărora ar fi agresat sexual o minoră în anii ’70

În Grecia, animalele de companie vor veni cu un avocat personal la tribunal

Record de vizualizări pe Netflix. Comedia cu cel mai bun weekend de debut