• Rihanna și-a încântat fanii de pe Instagram cu o imagine în care A$AP Rocky petrece timp cu băiețelul lor, Rza
  • Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, se bucură de momente unice alături de Rza, primul lor copil.
  • „În acest moment, nu imi pasă de un alt album, sunt fericită ca pentru Rihanna”, a scris un fan pe Instagram.

Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, se bucură de ultimele clipe de când sunt o familie de trei persoane, în timp ce vedetele se pregătesc să întâmpine cel de-al doilea copil al lor, scrie Metro.

Vedeta de top, în vârstă de 35 de ani, și rapperul A$Ap Rocky, în vârstă de 34 de ani, sunt părinții lui Rza, în vârstă de un an, și sunt la câteva zile distanță de a-și mări familia, după ce vedeta a dezvăluit că este însărcinată în timp ce a apărut în noua ediție Super Bowl, la începutul acestui an.

Ca și în cazul ultimei sale sarcini, Rihanna a petrecut timp în Barbados, țara sa natală, unde se relaxează la mare, cântăreața a împărtășit poze din călătorie pe rețelele de socializare.

Recomandări

CE SĂRBĂTORESC ROMÂNII AZI
ASTRAZENECA RETRAGE VAXZEVRIA
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
Sursă: Instagram

Ce a declarat Rihanna

Rihanna a împărtășit un moment special între fiul ei și tatăl său, cu o fotografie care îl arată pe Rocky ridicându-l pe Rza în aer. În timp ce soarele se pregătea să apună în spatele lor, cu apă și palmieri vizibili în fundal, în portret s-a văzut cum Rocky radia de mândrie în timp ce își privea fiul.

Rihanna a scris la descrierea fotografiei: „Băieții mei din Bajan”. Familia este aproape gata să își întâmpine noul venit, de asemenea cei doi au sărbătorit recent Ziua Tatălui, vedeta a scris un mesaj de dragoste pe rețelele de socializare. „Băieții Mayers mi-au furat întreaga inimă! La mulți ani de Ziua Tatălui, tocilarule”, a declarat ea.

În timp ce cariera ei muzicală a trecut pe un plan secundar în ultimii ani, deoarece s-a concentrat pe compania sa, Fenty, artista a avut succes cu piesa „Lift me up”, chiar dacă ultimul ei album, Anti, a fost scos în 2016.

Rihanna este prima artistă care are 10 melodii cu pragul de un miliard de stream-uri Spotify.

Fanii sunt fericiți pentru ultimele evenimente din viața artistei, mulți au reacționat pe Instagram prin comentarii cum ar fi: „Ma bucur că ești fericită” și „Rihanna este dovada vie că poți avea copii și după 30 de ani fără probleme”.