• Rita Wilson și Tom Hanks au sărbătorit 35 de ani de căsnicie.
  • Cuplul, care are una dintre cele mai longevive căsnicii de la Hollywood, a marcat duminică aniversarea nunții de Coral.
  • Celebrități precum actrița Jennifer Garner și Julianne Moore i-au felicitat pe Hanks și Wilson.

Rita Wilson și Tom Hanks au sărbătorit 35 de ani de căsnicie. Cum această ocazie specială nu putea trece neobservată, actrița a postat pe rețelele sociale o fotografie cu cei doi.

În imagine, actorul Hanks, câștigător a două premii Oscar, pare să încerce să-i arate tortul, pe care este scris; ,,happy anniversary” .

Cuplul, care are una dintre cele mai longevive căsnicii de la Hollywood, a marcat duminică aniversarea nunții de Coral.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Celebrități precum actrița Jennifer Garner și Julianne Moore, laureată a premiului Oscar, și cântăreața Call Me Maybe, Carly Rae Jepsen, i-au felicitat pe Hanks și Wilson.

Rita Wilson și Tom Hanks, 35 de ani de căsnicie

Rita Wilson și Tom Hanks au împlinit 35 de ani de căsnicie. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al serialului „Bosom Buddies” de la ABC, în 1981. În serialul respectiv, actorul a jucat timp de două sezone. Deși ea a apărut doar într-un singur episod, iar Hanks era căsătorit la acea vreme, Rita Wilson a spus că s-au împrietenit imediat, scrie People.

„Atunci când ne-am întâlnit, ne-am înțeles instantaneu” , i-a spus Wilson lui Kelly Clarkson în 2020 despre prima ei impresie despre Tom Hanks. „În primul rând, îmi place un povestitor bun. (…) Îmi place asta. El mă face să râd tot timpul. Este un mare povestitor” , a continuat ea.

Hanks și Wilson s-au reunit din nou pe platourile de filmare pentru primul lor film împreună, „Volunteers” , din 1985. În film, cei doi au jucat rolul unor îndrăgostiți, în care Hanks a spus mai târziu că a existat o chimie instantanee.

„Rita și cu mine ne-am uitat unul la celălalt și – kaboing – asta a fost tot” , a declarat Hanks pentru GQ. „Am întrebat-o pe Rita dacă a fost ceva real pentru ea, și pur și simplu nu a putut nega. ”

Secretul relațiie dintre Tom Hanks și Rita Wilson

Tom Hanks și Rita Wilson și-au făcut debutul pe covorul roșu ca și cuplu la premiera filmului „Three Amigos”, în 1986. Deși Hanks și Samantha Lewes au divorțat oficial în 1987, ei au fost despărțiți pentru o vreme înainte ca el și Wilson să aibă o relație.

Tom Hanks s-a căsătorit cu Rita Wilson în aprilie 1988, ocazie cu care aceasta a îmbrăcat o rochie de mireasă scurtă.

„Succesul relației noastre a fost o chestiune de sincronizare, de maturitate și de dorința noastră de a avea o conexiune intimă” , a declarat Hanks pentru Oprah Winfrey. „Când m-am căsătorit cu Rita, m-am gândit: <Acest lucru va necesita o schimbare din partea mea>. Nu voi nega faptul că providența a contribuit la faptul că ne-am găsit unul pe celălalt, dar relația noastră nu este magică – așa cum este prezentată în filme.

În viața reală, legătura noastră este la fel de concretă la fel ca mine, stând aici. Nu că mariajul nu se apropie uneori de un dezastru. Dar amândoi știm că, indiferent de ce se întâmplă, vom fi unul lângă celălalt – și vom trece peste asta. ”