FOTO. Un creion care a aparținut lui Hitler va fi scos la licitație. Ce se știe despre acest obiect

Ferrari Press Agency Ref 11051 Sensor 1 03/11/2019 See Ferrari text Picture must credit: OmniVision The world’s smallest image sensor that fits into a wafer-thin camera is able to take photos and videos inside the human body.It was created by US company OmniVision. The OV6948 unit has been declared the world's smallest commercially available image sensor by Guinness World Records. And the company has now squeezed it into a new camera module.The unit8 measures a mere 0.575 x 0.575 x 0.232 mm and has been installed in a complete camera module measuring 0.65 x 0.65 mm.It can be used in a 1-mm-diameter catheter or endoscope for 200 x 200 back-illuminated color images from inside a body for medical purposes.The chip also features 120-degree field of view, 3 to 30 mm focus range and the ability to capture video at up 30 frames per second. OPS: The OV6948 image sensor next to a pencil tip. Picture supplied by Ferrari

Un creion placat cu argint care se presupune că i-a aparținut lui Adolf Hitler va fi scos la vânzare luna viitoare la Belfast și se estimează că va fi vândut pentru o sumă cuprinsă între 50.000 și 80.000 de lire sterline, scrie The Guardian.

FOTO- The Guardian

Se crede că a fost un cadou făcut fostului dictator nazist de către Eva Braun, partenera sa de lungă durată, cu ocazia împlinirii a 52 de ani, pe 20 aprilie 1941.

Creionul, cumpărat inițial de un colecționar la o licitație, în 2002, are o inscripție în limba germană, care se termină cu „Eva”, și are inițialele „AH” .

Vânzarea de articole istorice de mare amploare la Bloomfield Auctions din Belfast, pe 6 iunie, va include, de asemenea, o fotografie originală semnată de Hitler și o grațiere rară scrisă de mână de regina Victoria, datată din 1869, pentru rebelii irlandezi condamnați pentru trădare.

FOTO – The Guardian

Karl Bennett, directorul general al casei de licitații, a declarat că se așteaptă la colecționari interesați din întreaga lume.

„Importanța creionului personal gravat al lui Hitler constă în faptul că ajută la deslușirea unei părți ascunse a istoriei, oferind o perspectivă unică asupra relațiilor personale ale lui Hitler, pe care acesta le-a ținut ascunse cu scrupulozitate de ochii publicului”, a spus el.

Bennett a declarat că o cercetare atentă și o discuție cu vânzătorul despre locul de unde a fost obținut articolul „îmi dau încredere că ceea ce le spun oamenilor că vând este articolul real” .

Citește și

China intenționează să trimită astronauți pe Lună înainte de 2030. Echipajul include pentru prima dată un civil

Martin Scorsese s-a întâlnit cu Papa Francisc. Regizorul a anunţat că pregătește un film despre Iisus

Ambasadorul Marii Britanii: „Vizita regelui Charles al III-lea este una privată”

Exit mobile version