• Prințul Harry a fost văzut discutând cu Jack Brooksbank în timp ce intra în Abbey.
  • Ducele a făcut o glumă cu Jack Brooksbank în Westminster Abbey.
  • Prințul este singur la slujbă, fără ducesa de Sussex sau cei doi copii ai lor Archie și Lilibet.

Prințul Harry a fost văzut discutând cu Jack Brooksbank în timp ce intra în Abbey și a discutat cu soțul prințesei Beatrice, Edoardo Mapelli Mozzi, în afara acesteia. Ducele a făcut o glumă cu Jack Brooksbank în Westminster Abbey astăzi, în timp ce a luat loc la încoronarea tatălui său, scrie Daily Mail.

Specialista în citit pe buze, Jacqui Press a dezvăluit ce crede că i-a spus prințul, care a sosit vineri dimineață în Marea Britanie din California, soțului prințesei Eugenie în timpul schimbului de replici.

Press a spus că conversația a părut ușoară în timp ce așteptau să înceapă ceremonia istorică, Harry discutând probabil despre un eveniment care avea loc duminică. Ea a susținut că prințul, care este singur la slujbă fără ducesa de Sussex sau cei doi copii ai lor Archie și Lilibet, i-a zâmbit domnului Brooksbank și a spus: „Este amuzant, mmm interesant”. La o întrebare necunoscută a domnului Brooksbank, prințul Harry a spus: „Pe la 4 fără un sfert?”. Domnul Brooksbank a răspuns apoi: „Oh, serios, când?”, la care ducele a răspuns: „Cred că mâine…” .

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Mai devreme, Prințul Harry, care a stat de vorbă atât cu Prințul Edward, cât și cu Edoardo Mapelli Mozzi la intrare, s-a adresat binevoitorilor și adunării, spunând: „Bună dimineața, bună dimineața, ce mai faceți?”.

Ducele de Sussex a fost așezat între soțul prințesei Eugenie, Jack Brooksbank, și prințesa Alexandra, verișoara regretatei regine, care nu a mai lucrat ca membru al familiei regale de zece ani.

Citește și