• Denisa, o tânără de la Cluj-Napoca, fotogafiază prima clipă de viață a bebelușilor
  • Tânăra de 27 de ani taxează cu 200 de euro ședința foto unică a nașterii
  • Denisa a vrut să se facă medic, a renunțat la carieră, dar a rămas fascinată de copii

Îmbină iubirea pentru copii cu afacerile într-un mod impresionant. Surprinde momentul emoționant în care o mamă își vede prima oară bebelușul. Face asta de patru ani, timp în care a oferit amintiri tulburătoare pentru sute de familii.

Raluca este una dintre mamele care a vrut să aibă mereu sub priviri momentul întâlnirii cu băiețelul ei.

A plătit o mie de lei pentru ședința foto inedită, dar nu regretă niciun leu. Amintirea primei îmbrățișări este mult mai prețioasă.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Raluca Trifan, mamă: “Eu am trei copii şi sincer aş fi ales pentru toţi dacă ştiam din timp de serviciul acesta. Abia la ultimul am aflat şi s-a potrivit de minune. Ştiam că e ultimul copil şi am vrut să rămână cumva în memoria noastră.”

Denisa Sârb, fotograful care dăruiește amintiri de preț, are 27 de ani. Este proaspătă mămică și ea. A vrut să se facă doctor, a terminat medicina, dar a abandonat ideea. Nu a putut să se desprindă însă de fascinanta lume a gravidelor.

Denisa Sîrb, fotograf: “Prima gură de aer este un proiect de suflet pentru mine. De cele mai multe ori se întâmplă să fie noaptea naşterea.  Mă duc la orice oră şi s-a întâmplat să stau şi câte 16 ore acolo.”

Epidemia de coronavirus nu o mai lasă acum pe Denisa să se apropie de sala de nașteri. Optimistă incurabilă, este convinsă însă că la anul pe vremea asta își va relua fascinanta afacere.