• Ghislaine Maxwell ar deține o arhivă cu filmări compromițătoare în care apar Epstein și mulți prieteni bogați ai acestuia făcând sex cu minore, relatează Daily Mail.
  • Potrivit unei surse, Maxwell și-a făcut copii după absolut toate materialele deținute de Epstein.
  • Presupusa complice a lui Epstein ar putea folosi filmările drept bilet de ieșire din închisoare.

Cazul „Ghislaine Maxwell” ar putea avea o întorsătură inedită. Fosta parteneră a lui Jeffrey Epstein și-a asigurat spatele cu ajutorul unor filmări, a relatat un fost prieten pentru tabloidul britanic Daily Mail.

Ghislaine Maxwell, suspectată de complicitate în cazul „Jeffrey Epstein” ar avea o arhivă de copii după înregistrări video ale camerelor de supraveghere din casa lui Epstein.

Miliardarul a fost închis anul trecut în timp ce aştepta procesul pentru abuz sexual şi trafic de minore. El s-ar fi sinucis în celula sa la scurt timp.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Ghislaine Maxwell, fiica unui controversat mogul de presă britanic, a fost arestată de FBI săptămâna trecută, fiind suspectată că i-ar fi procurat și ”pregătit” minore lui Jeffrey Epstein.

Ghislaine Maxwell ar putea folosi filmările secrete ca să scape de închisoare

Presa americană a speculat că fostul miliardar american deținea numeroase înregistrări sexuale în care apăreau minore alături de bărbați influenți. Fiind vorba de filmări de pe camere de supraveghere, pe imagini pot fi văzute toate persoanele care intră și ies de pe proprietatea sa. Astfel, Maxwell poate să tragă după ea multe nume importante.

Christopher Mason, un prezentator TV și jurnalist care o cunoaște pe Maxwell încă din 1980, a declarat că unele surse i-ar fi spus de camerele de luat vederi cu care și-a înțesat Epstein casa. Acestea ar fi fost ascunse pentru ca nimeni să nu știe că este filmat.

Fostul prieten al lui Maxwell mărturisește că aceasta are acces la multe materiale compromițătoare.

„Ghislaine a fost întotdeauna o femeie vicleană. Nu ar fi petrecut atâția ani lângă Epstein fără să-și asigure spatele”, a declarat Mason.

„Arhiva secretă pe care a păstrat-o Ghislaine ar putea fi biletul ei de ieșire din închisoare. Are copii pentru absolut tot ce a avut Epstein. Imaginile astea ar putea fi șocante și zdruncinătoare”, a adăugat Christopher Mason.

„Dacă Ghislaine o să cadă, se va asigura că trage după ea foarte multă lume”, a mai spus fostul prieten al lui Maxwell.

„Lui Epstein nu numai că-i plăcea să se filmeze în timp ce făcea sex cu minore, dar voia să-i aibă la mână pe toți bogătașii puternici care au profitat de generozitatea lui bolnavă.

Dacă imaginile astea ajung publice, toți bogătașii aceia or să sară din pantofii lor italieni scumpi și or să se cutremure”, a explicat Christopher Mason, fostul prieten al lui Maxwell.