• Jurnalista Kelly Magyarics trage linie după 35 de experiențe all inclusive.
  • Magyarics ajunge la concluzia că poți să îți îmbunătățești sejurul all inclusive.
  • Poți să îmbunătățești calitatea băuturilor din oferta all inclusive.

Când spui all inclusive te gândești că totul este pus la punct.

Cum se vede oferta de all inclusive dinspre critici?

Este vorba despre investigația unei jurnaliste specializate în lifestyle. După nu mai puțin de 35 de oferte încercate în Caraibe, în Mexic și în Maldive, Kelly Magyarics a pus cap la cap o listă cu erori pe care le poți face la început când alegi all inclusive pentru vacanța ta.


Prima eroare ar fi să nu te documentezi destul înainte să pleci în vacanță. Pentru că sunt multe sensuri pe care totul din formula all inclusive poate să le aibă și s-ar putea nu toate să se potrivească lucrurilor pe care ți le dorești. În plus, unele resorturi oferă opțiuni VIP pe care ar fi bine să le iei în seamă pentru că te pot scăpa de aglomerație și îți pot asigura chiar și servire în cameră.


De fapt este vorba de modul în care îți găsești oferta potrivită. Dar la fel de important este să bifezi punctele care te interesează, cum ar fi rezervările la cină sau ofertele din zona pe care urmează să o vizitezi. În plus îți poți îmbunătăți băuturile solicitând pentru sume suplimentare ingrediente de o calitate mai bună decât cele oferite deja.

Recomandări

SUEDIA ÎNTĂREȘTE SECURITATEA
VERSTAPPEN OBȚINE POLE POSITION LA MIAMI
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN CHINA
CUM SE TRANSMITE GRIPA AVIARĂ
SPACEY NEAGĂ NOILE ACUZAȚII
A.I. NEWS

Citește și