Greta Thunberg spune că nu mai vrea să fie atât de vizibilă în mass-media. Activista vrea să se implice mai mult în campaniile pentru climă

FOTO - Hepta
  • Activista de mediu, Greta Thunberg, a afirmat că în viitor vrea să lucreze mai mult în culise în cadrul campaniilor pentru protecţia climei.
  • „Este timpul să înmânez microfonul” , a spus el, adăugând că oamenii cei mai afectaţi de criza climatică ar trebui să fie ascultaţi mai mult.
  • Activista pentru climă a devenit faimoasă la vârsta de 15 ani când a început să îşi petreacă zilele de vineri în faţa sediului guvernului suedez, cerând acţiuni mai serioase pentru combaterea schimbărilor climatice. 

Activista de mediu, Greta Thunberg, a afirmat că în viitor vrea să lucreze mai mult în culise în cadrul campaniilor pentru protecţia climei, potrivit a News.

Voi face încă multe, dar nu voi mai fi atât de vizibilă în mass-media” , a declarat Greta Thunberg, în vârstă de 19 ani, pentru revista germană Brigitte Be Green.

„Este timpul să înmânez microfonul” , a spus ea, adăugând că oamenii cei mai afectaţi de criza climatică ar trebui să fie ascultaţi mai mult.

În ceea ce priveşte dezbaterea asupra energiei nucleare, Thunberg şi-a reiterat convingerea că ar fi de preferat să se continue utilizarea centralelor nucleare decât să se revină la cărbune.

Părerea mea personală – şi nu vorbesc în numele «Fridays For Future» – este că este o greşeală să opreşti (centralele nucleare) atunci când alternativa este cărbunele” , a spus Thunberg.

Activista pentru climă a devenit faimoasă la vârsta de 15 ani când a început să îşi petreacă zilele de vineri în faţa sediului guvernului suedez, cerând acţiuni mai serioase pentru combaterea schimbărilor climatice.