• Activista de mediu, Greta Thunberg, a afirmat că în viitor vrea să lucreze mai mult în culise în cadrul campaniilor pentru protecţia climei.
  • „Este timpul să înmânez microfonul” , a spus el, adăugând că oamenii cei mai afectaţi de criza climatică ar trebui să fie ascultaţi mai mult.
  • Activista pentru climă a devenit faimoasă la vârsta de 15 ani când a început să îşi petreacă zilele de vineri în faţa sediului guvernului suedez, cerând acţiuni mai serioase pentru combaterea schimbărilor climatice. 

Activista de mediu, Greta Thunberg, a afirmat că în viitor vrea să lucreze mai mult în culise în cadrul campaniilor pentru protecţia climei, potrivit a News.

Voi face încă multe, dar nu voi mai fi atât de vizibilă în mass-media” , a declarat Greta Thunberg, în vârstă de 19 ani, pentru revista germană Brigitte Be Green.

„Este timpul să înmânez microfonul” , a spus ea, adăugând că oamenii cei mai afectaţi de criza climatică ar trebui să fie ascultaţi mai mult.

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

În ceea ce priveşte dezbaterea asupra energiei nucleare, Thunberg şi-a reiterat convingerea că ar fi de preferat să se continue utilizarea centralelor nucleare decât să se revină la cărbune.

Părerea mea personală – şi nu vorbesc în numele «Fridays For Future» – este că este o greşeală să opreşti (centralele nucleare) atunci când alternativa este cărbunele” , a spus Thunberg.

Activista pentru climă a devenit faimoasă la vârsta de 15 ani când a început să îşi petreacă zilele de vineri în faţa sediului guvernului suedez, cerând acţiuni mai serioase pentru combaterea schimbărilor climatice.