• Kate Middleton a împărtășit dragostea copiilor ei pentru aer liber, mai ales când a venit vorba de fiul ei cel mic.
  • Ea a împărtășit că Louis, în vârstă de patru ani, insistă să se joace afară, în grădină, în fiecare zi după școală.
  • Asta face parte din planul lui William și Kate ca copiii lor să iasă în aer liber și să aibă o viață mai normală”, a spus un expert regal.

Kate Middleton a împărtășit dragostea copiilor ei pentru aer liber, mai ales când a venit vorba de fiul ei cel mic. Prințesa de Wales a discutat despre copiii ei în timpul unei vizite în Țara Galilor la începutul acestei săptămâni, alături de Prințul William.

În timp ce vizita o grădină de terapie la un centru de reabilitare, unde prințesa a lăudat beneficiile pe care le poate aduce grădinăritul și petrecerea timpului în aer liber, ea a dezvăluit o cerere drăguță pe care Prințul Louis o adresează mereu după școală.

Ea a împărtășit că Louis, în vârstă de patru ani, insistă să se joace afară, în grădină, în fiecare zi după școală. Vorbind cu cei prezenți la grădină, prințesa a fost auzită spunând: Louis vine acasă și spune: Trebuie să-mi scot energia afară”.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Louis este în prezent înscris în primul an la Școala Lambrook, aceeași școală ca fratele și sora sa, prințul George și prințesa Charlotte. Postul de televiziune a detaliat că Louis s-ar fi alăturat chiar și la Forest Friday (Vinerea Pădurii) a școlii, unde cei mai tineri elevi se îndreaptă spre terenul școlii pentru a construi bârloguri și a prăji bezele lângă un foc.

Părinții celor trei copii – George, 9 ani, Charlotte, 7 ani, Louis, 4 ani, – sunt destul de pretențioși în ceea ce privește faptul că micuții experimentează o viață normală și mai ales viața în aer liber. Școala pe care o frecventează copiii a fost supranumită destul de bucolică”, ceea ce se referă la faptul că este foarte pastorală și seamănă cu viața de la țară.

Editorul regal Roya Nikkhah a declarat în septembrie 2022 că școala din Windsor este perfect potrivită pentru copiii regali și că oferă o experiență diferită în comparație cu școlile din Londra.

Asta face parte din planul lui William și Kate ca copiii lor să iasă în aer liber și să aibă o viață mai normală”, a spus ea.

Este o configurație foarte diferită. Se pune foarte mult accent pe aer liber, sunt animale acolo, un teren de mini-golf și păuni care umblă liberi în toată această școală. Este o școală foarte specială, frumoasă, unde copiii sunt încurajați să iasă în aer liber”, a spus Nikkhah despre școală.