• Deși avem cu toții nevoi diferite, după acest act intim, toate femeile ar trebui să facă un singur lucru.
  • Medicul Neven Kapun, specialist în urologie, explică modul în care inflamația vezicii urinare este direct legată de actul sexual.
  • În timpul actului sexual, bacteriile se răspândesc prin uretră până la vezica urinară, ceea ce la femei poate duce la o inflamație acută a tractului urinar.

Sexul este un lucru individual și foarte intim. Deși avem cu toții nevoi diferite, după acest act intim, toate femeile ar trebui să facă un singur lucru.

Sexul este un act în timpul căruia corpul trece prin multe schimbări. Deși fiecare dintre noi are dorințe și nevoi diferite, corpul reacționează la aproape toată lumea într-un mod foarte asemănător.

Una dintre aceste reacții este nevoia de a urina după sex. Pentru unele, aceasta poate fi foarte puternică și imediată, în timp ce pentru alte femei apare după câteva minute. Nu ar trebui în niciun caz să ignorăm această nevoie.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT
DAVID PECKER ÎȘI REIA ACUZAȚIILE ÎMPOTRIVA LUI TRUMP

Corpul nostru este o mașinărie foarte sofisticată al cărei rol este să ne protejeze cât mai mult posibil de potențialele pericole care ne pândesc în mediul înconjurător. Unul dintre aceste pericole este ascuns în bacterii. Și anume, în timpul actului sexual, corpul este expus la multe bacterii care se pot ascunde” în locuri pe care nu ni le dorim.

Medicul Neven Kapun, specialist în urologie, explică modul în care inflamația vezicii urinare este direct legată de actul sexual. În timpul actului sexual, bacteriile se răspândesc prin uretră până la vezica urinară, ceea ce la femei poate duce la o inflamație acută a tractului urinar. Urinând după sex, de fapt curățăm”, adică spălăm tractul urinar de bacterii”, subliniază Kapun.

Așadar, dacă simțiți o nevoie puternică de a urina după sex, amânați mângâierea pentru câteva minute și ascultați-vă corpul.