• În SUA, o familie și-a înmormântat bunica într-un sicriu făcut sub forma unei bomboane M&M albastre.
  • A fost dorința defunctei – în timpul vieții sale.
  • Mary Martin este profesoară de 30 de ani. Elevii îi dădeau femeii bomboane și jucării M&M mici, așa că aceasta avea o colecție mare.

În SUA, o familie și-a înmormântat bunica într-un sicriu făcut sub forma unei bomboane M&M albastre. A fost dorința defunctei – în timpul vieții sale, profesoara Mary Martin Gailey a proiectat un sicriu neobișnuit, care a stat în casa ei ani de zile. O selecție de fotografii de la înmormântare a fost publicată de nepotul ei, Scott Roundtree, pe TikTok, relatează Esquire Middle East.

„Bunico, te poți odihni în pace acum. Te iubesc. PS Ai avut dreptate, cu toții ți-am iubit sicriul”, a scris Scott.

1,4 milioane de utilizatori au apreciat postarea sa. „Numele ei era Mary Esther Stokes Martin Gailey, iar sicriul a fost făcut de soțul meu, Tom. Ne va lipsi. A fost amuzantă până la sfârșit și a proiectat acest sicriu împreună cu fiul ei”, a adăugat pe Twitter cumnata femeii, Lisa Richardson.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Sicriul a fost împodobit cu 9 trandafiri roșii, două pălării M&M (roșu și verde) și o mulțime de bomboane, fiecare cu numele copiilor și nepoților. Familia lui Mary a explicat că au folosit sicriul în formă de M&M pentru a onora memoria decedatei și dragostea ei pentru personaje. Mary Martin este profesoară de 30 de ani. Elevii îi dădeau femeii bomboane și jucării M&M mici, așa că aceasta avea o colecție mare.

„Sicriul este un tribut adus celor peste 5.000 de elevi pe care i-a învățat de-a lungul carierei sale. Îi vom simți lipsa”, a scris un alt fiu al femeii, Bill Martin.