În SUA, o familie și-a înmormântat bunica într-un sicriu în stilul M&M’s

În SUA, o familie și-a înmormântat bunica într-un sicriu făcut sub forma unei bomboane M&M albastre. A fost dorința defunctei – în timpul vieții sale, profesoara Mary Martin Gailey a proiectat un sicriu neobișnuit, care a stat în casa ei ani de zile. O selecție de fotografii de la înmormântare a fost publicată de nepotul ei, Scott Roundtree, pe TikTok, relatează Esquire Middle East.

„Bunico, te poți odihni în pace acum. Te iubesc. PS Ai avut dreptate, cu toții ți-am iubit sicriul”, a scris Scott.

1,4 milioane de utilizatori au apreciat postarea sa. „Numele ei era Mary Esther Stokes Martin Gailey, iar sicriul a fost făcut de soțul meu, Tom. Ne va lipsi. A fost amuzantă până la sfârșit și a proiectat acest sicriu împreună cu fiul ei”, a adăugat pe Twitter cumnata femeii, Lisa Richardson.

Sicriul a fost împodobit cu 9 trandafiri roșii, două pălării M&M (roșu și verde) și o mulțime de bomboane, fiecare cu numele copiilor și nepoților. Familia lui Mary a explicat că au folosit sicriul în formă de M&M pentru a onora memoria decedatei și dragostea ei pentru personaje. Mary Martin este profesoară de 30 de ani. Elevii îi dădeau femeii bomboane și jucării M&M mici, așa că aceasta avea o colecție mare.

„Sicriul este un tribut adus celor peste 5.000 de elevi pe care i-a învățat de-a lungul carierei sale. Îi vom simți lipsa”, a scris un alt fiu al femeii, Bill Martin.

Exit mobile version