• Copenhaga Fashion Week interzice pielea naturală și penele exotice de anul viitor.
  • Fashion Week devine cel mai mare eveniment de modă care ia această decizie.
  • ONG-urile atrag atenția că pielea naturală și penele exotice, încă sunt acceptate pe podiumurile din New York, Londra, Paris și Milano.

Săptămâna modei din Copenhaga anunță că interzice pielea naturală și penele exotice. Oficial, odată cu această mișcare, Fashion Week devine cel mai mare eveniment de modă care ia această decizie. Cu toate acestea, ONG-urile atrag atenția că pielea naturală și penele exotice, încă sunt acceptate pe podiumurile din New York, Londra, Paris și Milano.

Cum va influența această decizie industria modei?

Această decizie nu afectează industria modei într-un mod negativ. Majoritatea brand-urilor de lux au făcut deja trecerea spre sustenabilitate. Este o preocupare la nivel mondial. Sunt niște progrese mari în industria modei iar, curând, majoritatea brand-urilor se vor opri din a confecționa haine din piele naturală.

Cum te adaptezi la schimbările din modă în era sustenabilității?

Piața animalelor este la fel de importantă ca a noastră, iar acest lucru devine o problemă de etică. Anumite companii folosesc deja un alt tip de piele, mai sustenabilă. Soluții există, însă consumatorul este cel care poate să descurajeze producătorul.

Recomandări

HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
PIEPER SE RETRAGE DE LA C.E.
INTERNET STABIL, CASĂ STABILĂ
EU VARA NU DORM..
ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
PROBLEME LA PROCESUL LUI TRUMP

Citește și