• În ultimii câțiva ani, inelele de logodnă pentru bărbați au câștigat popularitate.
  • De la Brooklyn Beckham, care poartă un inel încrustat cu diamante, la Ed Sheeran, cu brandul său simplu din argint, mulți bărbați celebri au adoptat această tendință.
  • În funcție de bărbații care le poartă, inelele conturează un stil rock and roll swagger sau un rafinament regal (inelul regelui Charles al III-lea).

Întâlnirile, nunțile și căsătoriile arată diferit față de cum arătau în urmă cu un deceniu. Pe măsură ce conceptele noastre despre relații evoluează, frumusețea și promisiunea care vine cu inelele de logodnă devine mai puțin specifică unui anumit gen. În ultimii câțiva ani, inelele de logodnă pentru bărbați au câștigat în popularitate. Ele oferă ocazia perfectă de a pune în evidență devotamentul împărtășit și personalitatea individuală. De la Brooklyn Beckham, cu inelul său încrustat cu diamante, la Ed Sheeran, cu brandul său simplu din argint, mulți dintre bărbații celebri au adoptat această tendință, scrie Vogue.

În funcție de bărbații care le poartă, inelele conturează un stil rock and roll swagger (celebrul inel cu craniu al lui Mick Jagger) sau un rafinament regal (sigiliul regelui Charles al III-lea). O logodnă oferă scuza perfectă pentru a adăuga o bijuterie specială la colecție.

Iată modele din care poți alege

Selecția de mai jos oferă câte ceva pentru toată lumea, de la tradiționalistul elegant la dandy-ul cu gheață. Cu o gamă largă de stiluri și prețuri, piesele includ creații ale unor bijutieri emblematici precum Tiffany & Co, precum și modele ale unor creatori care fuzionează, cum ar fi Seb Brown. Fie că sunt din diamante sau safire, argint sau aur, aceste inele emană implicare și personalitate înainte de a spune „Da”.

Recomandări

DE CE S-A PRĂBUȘIT ELICOPTERUL CU RAISI
CNN: HAGA CERE ARESTAREA LUI NETANYAHU
CE URMEAZĂ ÎN IRAN
RAISI ȘI DELEGAȚIA AU MURIT
TAYLOR SWIFT, ÎN SLUJBA DOMNULUI
LA UN SWIPE DISTANȚĂ

Diamante, pentru totdeauna


Diamantele sunt, bineînțeles, cel mai dur material găsit în natură. Cu mii de ani înainte ca proprietățile lor științifice să fie catalogate, pietrele au captat imaginația umană datorită alura lor strălucitoare. Aceste două calități s-au combinat pentru a crea o metaforă evidentă și durabilă pentru dragoste. Aceste inele de logodnă pentru bărbați trasmit frumusețe și unicitate. Încastrările din argint păstrează pietrele cu un aspect discret și elegant.


A Golden Touch


De la coroanele antice la ceasurile moderne, aurul nu se demodează niciodată. Prin formă și pietre, aceste șase inele oferă o schimbare a verighetei clasice. Valoros și elegant, aurul este o alegere ideală pentru bărbatul tradițional care dorește să îmbrățișeze o nouă tradiție.


Metale moderne


Pentru domnii atrași de minimalism, aceste modele masculine sunt o alegere sigură. Realizate din aur alb, oțel și argint, verighetele trasmit bun gust și sensibilitate arhitecturală.


Inele de impact


Pentru bărbații care preferă stilul îndrăzneț, aceste șase opțiuni conferă un plus de personalitate mâinii. Petele de safir, rubin sau lapis fac ca aceste inele să fie la fel de unice ca dragostea pe care o reprezintă.