• Harry scrie despre nașterea fiicei sale în cartea sa de memorii Spare.
  • Ei au făcut o scurtă declarație în care și-au împărtășit emoția.
  • Cuplul a păstrat detaliile din jurul nașterii lui Lilibet în mod privat.

Când Prințul Harry și Meghan Markle se pregăteau să își întâmpine primul copil în 2019, ochii lumii erau ațintiți asupra lor. În calitate de membri seniori ai familiei regale, fanii erau atât de entuziasmați să îl vadă pe bebelușul Sussex.

Dar când a venit vorba de întâmpinarea celui de-al doilea copil, viața lor a fost foarte, foarte diferită. Cuplul renunțase la rolurile lor regale și se mutase în America, ceea ce însemna că lumina reflectoarelor nu era la fel de strălucitoare înainte de sosirea lui Lilibet în iunie 2021. Harry scrie despre această zi uimitoare în cartea sa de memorii Spare, amintindu-și cum au dansat în camera de spital și au mâncat burgeri și fajitas în primele ore de travaliu. Când doctorul le-a spus că Lilibet era la doar câteva minute de a veni pe lume, Harry a spus că a vrut să fie prima persoană pe care fiica sa o vedea.

El scrie: Am legănat-o doar o clipă, încercând să-i zâmbesc, să o văd, dar, sincer, nu vedeam nimic”. El a spus că s-a întrebat dacă era speriată și a vrut să îi spună: Nu fi, nu fi, totul va fi bine. Te voi ține în siguranță”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Înainte de a-și da seama, era timpul să călătorească acasă cu noua lor achiziție, gata să înceapă un nou capitol din viața lor. Harry își amintește un moment deosebit de special pe care l-a împărtășit cu Meghan în acele prime ore ca o familie de patru persoane.

El scrie că atunci când a făcut skin-to-skin cu Lili, Meghan a spus:  Niciodată nu am fost mai îndrăgostită de tine decât în acest moment”. Dar Harry, neștiind dacă să o creadă sau nu, a răspuns simplu: Serios?”, ceea ce ea a confirmat repetându-i cuvântul.

Lilibet s-a născut la ora 11.40, cântărind 3,5 kilograme. Cuplul a păstrat detaliile din jurul nașterii lui Lilibet în mod privat, majoritatea detaliilor fiind necunoscute până când Harry le-a împărtășit în propriile cuvinte în cartea sa. Cu toate acestea, au lansat o scurtă declarație în care și-au împărtășit emoția.

Ei au spus: „Pe 4 iunie, am fost binecuvântați cu sosirea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată și rămânem recunoscători pentru dragostea și rugăciunile pe care le-am simțit din întreaga lume. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru continuu în această perioadă foarte specială pentru familia noastră.”

O declarație oficială din partea lui Archwell la momentul respectiv spunea Cu mare bucurie Prințul Harry și Meghan, Ducele și Ducesa de Sussex, îi urează bun venit pe lume fiicei lor, Lilibet Lili” Diana Mountbatten-Windsor. Lili s-a născut vineri, 4 iunie, la ora 11:40, în grija medicilor și a personalului de la Santa Barbara Cottage Hospital din Santa Barbara, California. Ea a cântărit 3, 5 kilograme. Atât mama, cât și copilul sunt sănătoși și bine și se acomodează acasă. Lili este numită după străbunica ei, Majestatea Sa Regina, a cărei poreclă de familie este Lilibet. Numele ei mijlociu, Diana, a fost ales pentru a o onora pe iubita ei bunică decedată, Prințesa de Wales.