• Inelul Melaniei Trump a fost achiziționat în 2004, și valorează 2,5 milioane de dolari, iar inelul lui Kim Kardashian fost achiziționat în 2014 și valorează 4 milioane de dolari.
  • Inelul lui J. LO a fost cumpărat de Marc Anthony la prețul de 8 milioane de dolari, în timp ce Inelul lui Paris Hilton, în valoare de 4,7 mil. de dolari, a fost licitat în scopuri caritabile.
  • Jay-Z i-a cumpărat un inel de logodnă lui Beyonce în valoare de 5 milioane de dolari.

Pentru unele domnișoare, inelul de logodnă reprezintă cea mai importantă bijuterie pe care o dețin, asta și pentru că reprezintă un simbol, iar vedetele nu duc lipsă de inele de logodnă, scrie Coveteur.

Pe locul 10 se află inelul Melaniei Trump, care valorează 2,5 milioane de dolari. Inelul a fost achiziționat în 2004 de la brand-ul Graff. Pe locul 9, cu 4 milioane de dolari, avem inelul lui Kim Kardashian. Vedeta a primit inelul cu diamante de la fostul soț, Kanye West, în 2014.

Jennifer Lopez ocupă locul 8 iar inelul atinge suma de 4,5 milioane de dolari. Inelul are diamant albastru de 8,5 karate, și i-a fost dăruit de către Marc Anthony. Cei doi au fost căsătoriți între 2004 și 2014. Locul 7, cu un inel cu diamant de 24 de karate, și o valoare de 4,7 milioane de dolari este deținut de Paris Hilton. După divorț, bijuteria a fost vândută într-o licitație pentru a susține victimele uraganului Catrina.

Recomandări

CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
TRUMP ÎL ACUZĂ PE BIDEN
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

Beyonce ocupă locul 6, cu un inel în valoare de 5 milioane de dolari. Inelul i-a fost dăruit de nimeni altul, decât de către Jay-Z. În 2009 Enrique Iglesias era în topul muzical mondial. Nu e de mirare că i-a cumpărat Annei Kournikova un inel cu diamant galben de 11 karate, în valoare de 5,4 milioane
de dolari.

Grace Kelly are cel mai valoros inel

Pe locul 4 este un inel emblematic în valoare de 8,8 milioane de dolari, care i-a aparținut actriței americane Elizabeth Taylor. Actorul Richard Burton i-a oferit un inel cu un diamant de 33 de karate.

Bronzul este câștigat de un inel de platină cu diamant de 35 de karate în valoare de 10 milioane de dolari, oferit artistei Mariah Carey. Pe locul 2 avem un inel în valaore de 20 de milioane de dolari și i-a aparținut lui Jackie Kennedy.

Iar primul loc este ocupat de inelul de logodnă purtat de Grace Kelly, în valaore de 38,8 milioane de dolari. Inelul de diamant, tăiat cu smarald de 10,48 de karate a fost comandat la celebrul brand Cartier în anul 1956 iar în prezent face parte din colecția casei Grimald.

Citește și: