• SquareOff Chess Board este o tablă de șah conectată la „Chess”.
  • Omega Power Pong ia locul jucătorului într-un meci de tenis de masă.
  • Sengso megamix este un puzzle similar cu un cub rubik, dar cu 13 fețe a câte 13 piese.

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai extreme jucării pe care le poți comanda? Creatorul de conținut Arun Maini ți le prezintă. Pentru cei care joacă „Chess”, acum există o tablă de șah direct conectată la acest joc.

Muți o piesă, iar tabla mută înapoi. Pe dedesubtul acestui strat de lemn există un sistem electromagnetic așezat pe șine și se mută oriunde trebuie, se deschide singur și mută piesele unde trebuie și apoi sistemul se oprește ca să nu strice ceva. Are un sistem A.I. care introduce nivelul de „începător” până la „grand master”. Această tablă se conectează la contul tău „Chess”, așa că poți juca pe tablă, de pe contul tău, împotriva oricărui jucător din orice parte a lumii.

„Acest robot poate desena pentru tine. Pur și simplu am desenat o lucrare de-a lui Banksy acum câteva zile. Efectiv un robot nebun pentru că desenează foarte precis. Poate să reia desenul și să-l șteargă”, explică Arun Maini.

Recomandări

AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
AZI FACI SPORT ÎN PARCUL COPIILOR

N-ai partener de tenis? Folosești un robot

„Am setat asta săptămâna trecută. robotul are o plasă în spate pentru a prinde toate mingile pe care i le arunci. Iar această mașină simulează un jucător și poate alege unde să dea mingea, cât de repede exact ca un jucător profesionist”, spune Arun Maini.

Poate preferi să-ți petreci timpul rezolvând un cub rubik. Sengso megamix este de cel puțin 100 de ori mai greu decât cel mai greu cub rubik pe care îl cunoști. Pe scurt, are 13 fețe a câte 13 pătrățele fiecare.

„Ceea ce o să vă arăt nu este un cub de 5×5 sau 6×6. Acesta este de 13×13. Și asta e cea mai mică problemă. Fiecare cub are 6 fețe, acesta are 12. Bine, cred că am terminat. Cred că mi-a luat cam 15 minute. Trisha, tu te pricepi la puzzle, nu? Destul de bine. Cât timp crezi că îți va lua ca să rezolvi acest lucru? Cred că mi-ar lua câteva decenii. Mă găsești peste 30 de ani”, spune Arun Maini.

Citește și