• Youtuberul Marques Brownlee a testat cea mai rapidă mașină din lume, Rimac Nevera.
  • Nevera a stabilit 23 de recorduri mondiale, fiind capabilă să prindă 100km/h în 1,74 secunde.
  • Nevera are o autonomie de 482km și se poate încărca rapid de la 0% la 80% în 20 de minute.

Cum se simt 2000 de cai putere pe un hypercar electric de 2,4 milioane de dolari? A aflat Marques, unul dintre cei mai populari youtuberi tech, cel care a testat cea mai rapidă mașină din lume, Rimac Nevera. E capabilă să prindă 100km pe oră în doar 1,74 de secunde și ajunge la 360km pe oră în doar 10 secunde.

Rimac Nevera este noul model al companiei croate care a fost cumpărată de către Volkswagen și unită cu Bugatti. Nevera este electrică, cu o autonomie de 480 de kilometri pentru condusul normal, iar bateria se poate încărca rapid, de la 0 la 80% în doar 20 de minute. Pe lângă putere, Nevera se asigură că mașina este distractivă pentru șoferi grație unui display uriaș, dar și a software-ului inteligent.

Există și un buton pe volan care are o iconiță pentru control vocal. Când este apăsat, spune că mașina va avea control vocal și Apple Car Play și Android Auto după un update de software. Dacă va avea toate aceste lucruri și totul e wireless, atunci ar avea unul dintre cele mai bune sistem de infotainment pentru mașini de pe un hypercar, spune Marques.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și