• Jerry Hall nu are voie să le dea idei scenariștilor serialului ,,Succession” de la HBO , ca parte a acordului de divorț al cuplului.
  • Rupert Murdoch a informat-o pe Jerry Hall despre planurile sale de a pune capăt căsătoriei prin e-mail.
  • În vârstă de 92 de ani, Rupert Murdoch are o avere de 21,7 miliarde de dolari, fiind al 31-lea cel mai bogat om din SUA.

După ce Rupert Murdoch a rupt logodna de Ann Lesley Smith, cea care urma să-i devină a cincea nevastă, au ieșit la iveală detalii ale surprinzătoarei sale despărțiri de fostul model Jerry Hall, a patra sa soție, scrie presa internațională.

Apropiați și prieteni ai lui Hall au fost intervievați de revista Vanity Fair, concluzia fiind că Murdoch a fost cel care a avut inițiativa divorțului. Miliardarul s-a separat de cea care i-a fost soție timp de șase ani printr-un e-mail succint: „Jerry, cu părere de rău te anunț că am decis să pun capăt căsniciei noastre” .

Hall a fost complet luată prin surprindere de primirea veștii, mai ales că, potrivit declarațiilor date revistei Vanity Fair, cei doi „nu s-au certat niciodată” , iar ea l-a îngrijit pe miliardarul care, în ultimii ani, a fost bolnav de câteva ori.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Jerry a primit un preaviz de 30 de zile pentru a se muta din Bel Air, Los Angeles, în vila din Oxfordshire, care îi revine în urma divorțului. Acolo, camerele de supraveghere erau încă în funcțiune și transmiteau live la sediul Fox din New York. Jerry a apelat la fostul partener, Mick Jagger, care și-a transmis consultantul pe probleme de securitate să le dezactiveze.

Divorțul a fost finalizat la două luni după trimiterea e-mailului. Unul dintre termenii divorțului stipulează că Jerry nu are voie să furnizeze idei scenariștilor serialului HBO „Succession” , pe care mulți îl consideră a fi inspirat de saga familiei Murdoch.

În vârstă de 92 de ani, Rupert Murdoch are o avere de 21,7 miliarde de dolari, fiind al 31-lea cel mai bogat om din SUA. Magnatul are șase copii și controlează un imperiu media cu activități în principal în SUA, Marea Britanie și Australia.

Citește și:

Trucul străvechi care îl ajuta pe Iulius Cezar să gândească înțelept

FOTO. Primul avion supersonic de antrenament din lume este scos la vânzare pentru 800 de mii de dolari. Cum arată interiorul

O chelneriță din Japonia a fost concediată după ce și-ar fi turnat propriul sânge în cocktailurile clienților