• Prima doamnă a SUA, Jill Biden, va fi supusă săptămâna viitoare unei intervenții chirurgicale pentru a i se îndepărta o „mică leziune” pe față.
  • Jill Biden, 71 de ani, este cea mai în vârstă primă doamnă din istoria SUA.
  • Cancerul este o cauză personală pentru Joe Biden, al cărui fiu Beau a murit de cancer cerebral în 2015 și care a făcut din reducerea ratei de mortalitate din cauza acestei boli o „prioritate prezidențială” .

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, va fi supusă săptămâna viitoare unei intervenții chirurgicale pentru a i se îndepărta o mică leziune” pe față descoperită în timpul unui control de rutină, a anunțat miercuri purtătoarea sa de cuvânt, scrie Le Fiagro.

Intervenția chirurgicală în ambulatoriu va avea loc miercuri, 11 ianuarie, la Walter Reed Army Hospital, în apropiere de Washington, D.C., a declarat medicul prezidențial Kevin O’Connor, într-o scrisoare publicată de purtătoarea de cuvânt a Primei Doamne, Vanessa Valdivia.

În timpul unui control de rutină pentru depistarea cancerului de piele, a fost descoperită o mică leziune deasupra ochiului Primei Doamne. Ca măsură de precauție, medicii au recomandat ca acesta să fie îndepărtat” , a scris medicul în scrisoarea sa. Țesutul îndepărtat va fi apoi analizat, a spus el.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Cancerul, o cauză personală

Jill Biden, în vârstă de 71 de ani, este cea mai în vârstă primă doamnă din istoria SUA, în timp ce soțul ei, în vârstă de 80 de ani, este și cel mai în vârstă locatar din istoria Casei Albe.

Cancerul este o cauză personală pentru Joe Biden, al cărui fiu Beau a murit de cancer cerebral în 2015 și care a făcut din reducerea ratei de mortalitate din cauza acestei boli o prioritate prezidențială” .