• Liderul nord-coreean a dispărut pentru încă 12 zile, scria ieri The New York Post.
  • Consilierul american pentru securitate naţională spune că poate Kim Jong-Un nu a reapărut niciodată.
  • „Este foarte dificil să obții informații din Coreea de Nord. Nu putem verifica dacă acele poze cu el erau reale”, spune Robert O’Brien.
  • Pe 2 mai coreenii au publicat imagini cu dictatorul, după 20 de zile de absență

Au trecut 13 zile de la ultima „aparație” în public al lui Kim Jong-Un. The New York Times scrie că acesta ar fi dispărut din nou din motive necunoscute.

Pe de altă parte, consilierul american pentru securitate naţională spune că e posibil ca dictatorul să nu fi reapărut niciodată, iar pozele cu el tăind panglici ar fi fost publicate doar ca să liniștească apele, scrie lenta.ru

„Poate că într-adevăr a tăiat panglici la inaugurarea fabricii de îngrăşământ, dar nu putem verifica dacă acele fotografii sunt reale. Este foarte greu să obții informații din Coreea de Nord.” explică Robert O’Brien, consilierul american pentru securitate naţională.

Recomandări

NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE-A SALVAT VACCINUL?
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT

După o dispariție de 20 de zile, timp în care s-a speculat că Kim Jong-Un ar fi grav bolnav sau mort, un ziar din Coreea de Nord, a publicat mai multe fotografii cu liderul nord-coreean prezent la un eveniment. Atunci, dictatorul ar fi participat la inaugurarea unei fabrici de fertilizatori. 

Sursa foto: Profimedia