• Cu echipamentul potrivit, poți să te antrenezi fără probleme, pe toată perioada sarcinii
  • Un antrenor de fitness îți spune la ce trebuie să ai grijă dacă faci sport în timpul sarcinii

Nevoia poate deveni o afacere de succes. Andreea Monteiro, mamă și antrenoare de fitness de peste 20 de ani, experimentează acest lucru. După ce a rămas însărcinată, i-a fost greu să își continue antrenamentele și asta pentru că nu găsea la noi în țară echipamente speciale pentru femei însărcinate. Așa se face că acum, la cea de-a doua sarcină a pus pe picioare propria colecție de echipamente de fitness pentru femei gravide. Sunt comode și elastice, iar un compleu costă până la la 500 de lei.

“La prima sarcină am avut o mare problemă cu echipamentele. A fost foarte dificil să găsesc și acum am încercat să îmbin bussinesul cu plăcerea astfel încât să creez ceva inedit.E primul brand românesc care a venit cu o linie pentru femeile însărcinate. Am gândit această linie ca partea superioară să fie puțin mai sexy, iar burtica să fie protejată. Cred că este foarte important să ai confort în timpul antrenamentelor și atunci când ești însărcinată”, spune Andreea Monteiro, fondator ShowOff și antrenor de fitness.

Cu echipamentul potrivit, Andreea a putut să își antreneze clienții fără probleme, pe toată perioada sarcinii. Nici ea nu a renunțat la mișcare. Îți spune și ție la ce trebuie să ai grijă dacă te antrenezi în sarcină.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

La ce trebuie să ai grijă dacă faci sport în timpul sarcinii

“Dacă ești însărcinată ca și mine, îți arăt acum niște exerciții pe care poți să le faci pe toată perioada sarcinii pentru postură. Coatele sus, este foarte important să ai focus pe ce lucrezi. Coborâm, spatele drept, privirea înainte. Atenție însă zona lombară va fi ferită de exerciții, pentru că pot să stimuleze contracțiile foarte ușor“, explică Andreea Monteiro, fondator ShowOff și antrenor de fitness.

Femeile pasionate de sport sunt cele mai încântate de produsele Andreei. Spun că au scăpat de-o grijă.

“Eu am făcut mișcare în ambele sarcini până în ziua în care am născut. Mi-a fost extrem de greu să îmi găsesc echipamente”, spune Ana Muntean.

“Pentru că sportul e pasiunea mea, să văd că ele au rezolvat problema și pe partea asta mi se pare super. Pe lângă faptul că sunt haine de mămică arată și foarte bine”, spune și Iustina.