• LEGO a lansat proiectul „The AZ of Awesome”, prin care își dorește să evidențieze vocile celor din LGBTQIA+.
  • Compania și-a creat propriul vocabular, pe care aceștia îl pot folosi, atunci când își creează povestea.
  • LEGO nu este singura companie care a sărit în sprijinul comunității LGBT. Peleton, Saks, Ralph Lauren și UGG sărbătoresc, de asemenea, Pride Month.

Pentru LEGO luna iunie este Luna Pride. Cu această ocazie, compania a lansat proiectul „The AZ of Awesome”, prin care își dorește să evidențieze vocile celor din LGBTQIA+. Participanții la campanie au realizat diorame lego pe baza poveștilor lor personale.

Prin acest proiect, LEGO le cere membrilor LGBT să își exprime sentimentele, cu ajutorul unui joc de cuvinte. Compania și-a creat propriul vocabular, pe care aceștia îl pot folosi, atunci când își creează povestea. De asemenea, fanii LEGO își pot crea propriile lor cuvinte.

,,Jocul LEGO oferă un univers, dar și mai important, un spațiu în siguranță, unde poți să te exprimi și să fii cine ești tu, spune James” , membru LGBTQIA+.

Recomandări

FERMIERII PROTESTEAZĂ LA BRUXELLES
CEL MAI CĂLDUROS FEBRUARIE DIN ISTORIE
CARE ESTE SECRETUL LONGEVITĂȚII
ROMÂNII, CONSUMATORI DE PRODUSE BIO
IOHANNIS MERGE LUNI LA PARIS
UN AVIATOR ȘI-A DAT FOC ÎN SEMN DE PROTEST

Un alt membru LGBTQIA spune: ,,Conceptul construcției mele, este, vedeți voi, aceste piese colorate unice de LEGO care reprezintă o persoană fericită, sănătoasă intersexuală” .

LEGO nu este singura companie care a sărit în sprijinul comunității LGBT. Peleton, Saks, Ralph Lauren și UGG sărbătoresc, de asemenea, Pride Month.