Utilizatorii rețelelor de socializare au făcut comparații între ținuta purtată de Liz Truss la prima dezbatere privind conducerea conservatoare și un look purtat de Margarat Thatcher în 1979, potrivit The Independent.

Ministrul de externe, care a participat vineri, 15 iulie, la evenimentul de pe Channel 4, a optat pentru un sacou negru peste o bluză albă cu un detaliu de papion la gât.

Utilizatorii Twitter au observat rapid o asemănare cu ținuta purtată de fostul premier conservator în timpul unei emisiuni electorale din 1979.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Thatcher a purtat atunci o ținută izbitor de asemănătoare, alcătuită dintr-o bluză albă care se lega cu un nod mare la gât, sub un blazer negru.

Un tweet, care a adunat peste 17.500 de aprecieri, spunea „Liz Truss a recreat înfățișarea lui Margaret Thatcher din emisiunea electorală din 1979 până la ultimul detaliu„.

Un alt utilizator a scris: ,,A răscolit Liz Truss prin garderoba lui Margaret Thatcher?”.

Căutați pe Google bluza lui Margaret Thatcher și spuneți-mi că Liz Truss nu face cosplay ca Lady T chiar acum”, a spus o a treia persoană.

De ce arată Truss ca Thatcher

O altă persoană a spus: De ce Liz Truss arată ca și cum s-ar fi îmbrăcat ca Margaret Thatcher????

Thatcher, care a ocupat funcția de prim-ministru al Regatului Unit în perioada 1979-1990, a fost cunoscută pentru dragostea ei pentru bluzele cu gât de cravată, pe care le-a purtat în nenumărate ocazii.

Nu este prima dată când publicul a făcut comparații între Truss și Thatcher.

În noiembrie 2021, Truss a îmbrăcat un echipament militar pentru a poza într-un tanc al armatei în timp ce vizita trupele britanice din Estonia.

Fotografiile au fost rapid comparate cu imaginile cu Thatcher la volanul unui tanc Challenger la o tabără de antrenament NATO din Germania în 1986.

În februarie, Truss a fost fotografiată purtând o căciulă neagră de blană și o haină asortată, în timpul unei călătorii la Moscova.

FOTO: The Independent