Lumea sexului este în continuă schimbare. Un expert prezice viitorul dintre așternuturi

sex Sursă foto: Hepta
  • Sarah Wintrip, fondatoarea și CEO-ul Adult PR, a vorbit despre viitorul industriei sexului, afirmând că oamenii „devin mai deschiși la minte pe măsură ce trece timpul”.
  • Sarah a precizat că 23% dintre adulți au declarat că s-au simțit singuri în timpul pandemiei, ceea ce a permis ca sursele de intimitate să ajungă online.
  • În timp ce jucăriile sexuale cu telecomandă s-ar putea să nu fie atât de noi, oamenii pot vedea cu siguranță mai multe dispozitive sănătoase să ajungă pe piețe.

Lumea sexului este în continuă schimbare. Tehnologia se lansează, iar oamenii explorează mai multe fetișuri între așternuturi – dar acum un expert în domeniu a vorbit despre modul în care viitorul sexului pare promițător. Sarah Wintrip este fondatoarea și directorul executiv al Adult PR, o agenție de marketing cu sediul în Londra. Ea a discutat despre viitor, afirmând că oamenii devin mai „deschiși la minte” în dormitor.

„Odată cu dispariția tabuului și a stigmatului din jurul sexului, am văzut o creștere a cluburilor și petrecerilor perverse”, a spus Sarah. „Locuri precum Killing Kittens și Torture Garden devin încet-încet acceptate în aceste zile”.

Sarah a precizat că 23% dintre adulți au declarat că s-au simțit singuri în timpul pandemiei, ceea ce a permis ca sursele de intimitate să ajungă online. Ea a adăugat: „Experiențele sexuale la distanță sunt în continuă creștere, în special în rândul tinerilor. Poate fi vorba pur și simplu de o relație la distanță autentică, care sunt din ce în ce mai ușor de stabilit prin intermediul unor platforme precum Tinder, dar ar putea fi vorba și de bani cheltuiți pe site-uri de camming și platforme precum OnlyFans. Nu există nici o îndoială că vom vedea din ce în ce mai multe persoane alegând această cale de a munci, deoarece continuă să se dovedească atât de profitabilă. În ceea ce privește relațiile la distanță, apar tot mai multe tehnologii care să ajute în ceea ce privește intimitatea.”

Sarah vorbea despre dispozitive inteligente, cum ar fi HugShirt, care se pare că îi permite purtătorului să simtă locul, puterea și durata îmbrățișării oferite. De asemenea, există acum o mulțime de jucării sexuale, inclusiv Kissenger, care permite cuplurilor aflate la distanță să se sărute convingător prin intermediul unor dispozitive asociate.

În timp ce jucăriile sexuale cu telecomandă s-ar putea să nu fie atât de noi, oamenii pot vedea cu siguranță mai multe dispozitive sănătoase să ajungă pe piețe. Sarah a adăugat: „Probabil că nu va trece mult timp până când va fi disponibil un dispozitiv cu ajutorul căruia să putem împărtăși un sărut convingător, fără a avea nevoie de un partener la capătul receptor. Având în vedere cele de mai sus, este de la sine înțeles că păpușile sexuale devin din ce în ce mai convingătoare.”