• Simbolurile subtile sau „liniștite” ale bogăției sunt în tendințe.
  • Acestea sunt de obicei obiecte de casă sau personale scumpe, dar mulți spun că merită banii.
  • Oamenii nu se satură de dispozitivele de îngrijire a pielii NuFACE, iar vasele de gătit Le Creuset sunt la fel de populare ca întotdeauna.

Spre deosebire de tendința „logomania” din anii trecuți, simbolurile de opulență au devenit mai liniștite – deși nu mai puțin costisitoare – în ultimii ani. Acum, oamenii își arată cu dezinvoltură bogăția cu produsele de îngrijire a pielii de pe blatul de baie, cu aparatele pe care le folosesc pentru a face cafea și cu bijuteriile de la încheieturi, scrie Business Insider.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
KULEBA PREZINTĂ SPEAKER CU A.I.
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
HONEYHLINE ÎNCEPE LUPTA PENTRU EMBRIONI
BUCUREȘTI E CEA MAI IEFTINĂ CAPITALĂ EUROPEANĂ

Alo Yoga

Alo Yoga a devenit marca supremă pentru practicanții de gimnastică bogați, yoghini și fanii sportului în general. Unii fani includ celebrități precum Kendall Jenner, Hailey Bieber, Bella Hadid și Martha Stewart.

Hainele brandului sunt suficient de drăguțe pentru a fi la modă, suficient de subtile pentru a nu cădea pe teritoriul logomaniei și cu prețuri de peste 88 de dolari pentru jambiere, suficient de scumpe pentru a fi high-end.

Baccarat Rouge 540

Baccarat Rouge 540 va defini anul 2024. Da, acest parfum costă 325 de dolari o sticlă. Dar se spune că este, de asemenea, una dintre cele mai bune și mai atrăgătoare din lume.

Potrivit Harper’s Bazaar, nu este un parfum nou; marca l-a lansat pentru prima dată în 2016 ca obiect de colecție în ediție limitată. Dar datorită fanilor precum Rihanna, TikTokerii s-au interesat de parfum, despre care se spune că te face să „miroși bogat” și acest lucru a lansat popularitatea produsului într-o altă dimensiune. Are note de iasomie, șofran și chihlimbar.

Geanta puzzle Loewe

O geantă puzzle Loewe. Geanta puzzle Loewe de 3.750 de dolari, la poșeta Andiamo cu carouri de 5.100 de dolari de la Bottega Veneta și la geanta Margaux de 5.890 de dolari de la The Row.

Oricare dintre stilurile de mai sus ți-ar eleva ținutele din 2024, dar cele în nuanțe de visiniu sunt deosebit de trendy.

Rutina de îngrijire a pielii vor implica dispozitive NuFACE Trinity+

TikTok-ul este plin de acest prous. Pasionații de skin care nu se pot sătura de dispozitivele NuFACE Trinity, despre care se spune că îți tonifică fața, reduce ridurile și strânge pielea cu microcurenți electrici. Prețul lor variază între 220 și 595 USD.

Citește și