• Ochii sunt fereastra către suflet și știm acest lucru de mult timp.
  • Cercetări foarte recente efectuate de oamenii de știință de la Oxford arată că și mâinile noastre pot juca acest rol.
  • Lungimea degetelor ne spune multe despre trăsăturile noastre de caracter fizic și mental.

Ochii sunt fereastra către suflet și știm acest lucru de mult timp. Dar cercetări foarte recente efectuate de oamenii de știință de la Oxford arată că și mâinile noastre pot juca acest rol. Putem spune multe despre caracterul unei persoane după lungimea degetelor sale.

Lungimea degetelor ne spune multe despre trăsăturile noastre de caracter fizic și mental. Din punct de vedere biologic, nivelurile ridicate de testosteron sunt asociate cu un deget arătător mai scurt. Acest lucru înseamnă că am fost expuși la niveluri mai ridicate de testosteron încă din uter. Dintr-o perspectivă psihologică, lungimea degetelor arătător și inelar dezvăluie câteva lucruri surprinzătoare despre personalitatea noastră.

Dacă degetul arătător este mai lung decât degetul inelar

Dacă degetul arătător este mai lung decât degetul inelar, înseamnă că ești un lider care stăpânește rapid și ușor orice situație. Sunteți încrezător în sine, plin de resurse și aveți dorința interioară de a fi primul în toate. Sunteți un adevărat exemplu pentru cei care se îndoiesc de ei înșiși și de capacitățile lor, iar sfaturile dumneavoastră sunt de neprețuit.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
EMMA STONE ÎȘI DEZVĂLUIE NUMELE REAL
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Sunteți echilibrat și nu luați niciodată decizii în grabă, ci în mod analitic, chibzuit și orientat. Sunteți atent cu ceilalți și este important pentru dumneavoastră să nu răniți pe nimeni. Persoanele al căror deget arătător este mai lung decât degetul inelar sunt fidele partenerului și, de obicei, nu au intenția de a minți, de a înșela sau de a pune satisfacția personală înaintea valorilor fundamentale ale vieții.

Dacă degetele arătător și inelar au aceeași lungime

În acest caz, urmăriți o viață echilibrată. Sunteți grijuliu, blând și bine organizat, dar vă este greu să găsiți un echilibru între ceea ce trebuie să faceți și ceea ce ați vrea să faceți. Debordați de bună dispoziție și sunteți foarte apreciat de public, mai ales datorită abilităților dumneavoastră excelente de ascultare, care sunt o mare raritate în zilele noastre.

Ceilalți se simt bine în compania dumneavoastră și vă încredințează secretele lor cele mai intime, iar în schimb apreciați sinceritatea lor și sunteți un adevărat exemplu de prieten excepțional. Cea mai mare problemă cu care vă confruntați este echilibrarea satisfacției personale cu valorile fundamentale ale vieții, cum ar fi dragostea și loialitatea.

Dacă degetul inelar este mai lung decât degetul arătător

Dacă degetul inelar este mai lung decât cel arătător, înseamnă că aveți o minte strategică. Sunteți calculat și aveți un nivel ridicat de încredere în sine, pe care oamenii îl pot interpreta uneori drept aroganță. Aveți o abordare pragmatică și rațională a oricărei probleme cu care vă confruntați și sunteți întotdeauna pregătit cu o soluție alternativă în cazul în care planul dumneavoastră eșuează.

Aveți o personalitate fermecătoare și sunteți foarte popular în rândul sexului opus. Cercetările efectuate la Oxford arată că persoanele cu un deget inelar mai lung sunt mai predispuse să înșele, au un libido mai puternic și o inteligență sexuală mai mare.

Ei sunt mai deschiși în privința subiectelor tabu, iar personalitatea lor liberală împinge limitele societății noastre. În plus, persoanele care au degetul inelar mai lung decât degetul arătător sunt excelente la rezolvarea puzzle-urilor, excelează la matematică, rezolvă cubul Rubik într-o clipită și au mai multe șanse să devină oameni de știință, ingineri și soldați.