• Matthew Perry, actorul din „Friends”, a murit înecat la 54 de ani în Pacific Palisades.
  • Sursele au subliniat că este vorba despre o anchetă privind un deces, fără semne de crimă.
  • Se așteaptă ca medicul legist din Los Angeles County să efectueze o autopsie și ar putea determina cauza și modul în care s-a produs decesul.

Matthew Perry, faimosul actor din serialul „Friends”, a murit sâmbătă, aparent înecat, în locuința sa din Pacific Palisades, potrivit unui reprezentant al actorului, scrie NBC.

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, Brian Humphrey, a declarat că primii respondenți s-au deplasat la o locuință din Pacific Palisades pe baza unui apel la 911, la ora 16:07, privind un înec.

Nimeni nu a fost transportat la spital, a precizat acesta, iar polițiștii din Los Angeles de la divizia West L.A. au fost la fața locului. Sursele au subliniat că este vorba despre o anchetă privind un deces, fără semne de crimă.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Se așteaptă ca medicul legist din Los Angeles County să efectueze o autopsie și ar putea determina cauza și modul în care s-a produs decesul, au precizat acestea. Matthew Perry era cunoscut pentru rolul lui ca personaj principal din „Friends”, sitcomul generației X de la NBC din anii ’90.

Matthew Perry a fost Chandler Bing în Friends

În „Friends”, Perry l-a interpretat pe Chandler Bing, un analist statistic care folosea sarcasmul și glumele cu o singură replică. Serialul a fost un succes de succes pentru televiziune, dominând prime-time alături de „Seinfeld”. A rulat timp de 10 sezoane, din 1994 până în 2004. S-a alăturat distribuției serialului „Friends” la vârsta de 24 de ani.

„Matthew a fost un actor incredibil de generos. Nu a existat nicio dată când am urcat pe o scenă cu el să nu mă simt înălțată de strălucirea lui”, a spus Maggie Wheeler. „Chiar și în cele mai întunecate momente ale sale, sincronizarea sa comică era impecabilă”, a adăugat ea.

După Friends, Perry a jucat în alte trei proiecte de televiziune – Studio 60 on the Sunset Strip, Mr. Sunshine și Go On.

De-a lungul carierei sale, a mai avut apariții ca invitat sau roluri în alte seriale de succes, printre care The West Wing, Ally McBeal, Scrubs și Beverly Hills, 90210. Printre filmele sale de cinema se numără Fools Rush In, The Whole Nine Yards, Almost Heroes și Three to Tango.

Actorul născut în Massachusetts a crescut în Ottawa după ce mama sa, o jurnalistă canadiană, a divorțat și s-a căsătorit cu o personalitate canadiană din domeniul audiovizualului.

Citește și: