• Elon Musk și Mark Zuckerberg ,,vorbesc foarte serios” despre luptă în cușcă, spune șeful UFC.
  • Președintele UFC, Dana White, a declarat că lupta dintre cei doi giganți din domeniul tehnologiei ar fi ,,cea mai mare din istoria lumii” .
  • White a refuzat să speculeze când ar putea avea loc lupta, dar a spus că este gata să o organizeze.

Elon Musk şi Mark Zuckerberg sunt „cât se poate de serioşi” în privinţa unui schimb de lovituri în Octogon, iar fanii vor trebui să plătească dacă vor dori să urmărească, scrie Daily Mail.

Preşedintele UFC, Dana White, a declarat joi, pentru TMZ Sports, că a vorbit cu ambii miliardari despre schimbul lor de replici făcut pe reţelele sociale săptămâna aceasta, în care Zuckerberg a acceptat o provocare pentru „un meci în cuşcă” lansată de Musk pe Twitter.

„Mark Zuckerberg m-a contactat primul şi a spus că «vorbeşte serios?» ” , a spus White. Când promotorul l-a contactat pe Musk, CEO-ul Tesla i-a spus: „Da, vorbesc serios”.

UFC: „Ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii”

White a declarat că se află deja „în stadiile incipiente” de a planifica lupta, dar nu a ezitat să-şi exprime entuziasmul pe care se aşteaptă să-l creeze meciul. „Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile cu plata-per-vizionare” , a spus el.

FOTO – Daily Mail

În timp ce plata-per-vizionare standard a UFC costă 80 de dolari, White a spus că va percepe 100 de dolari pentru meciul Musk-Zuckerberg. Cea mai mare plată-per-vizionare a fost pentru meciul Conor McGrergor-Floyd Mayweather din 2017, a spus White, care a adus venituri de peste 600 de milioane de dolari. Se pare că Mayweather a luat acasă 275 de milioane de dolari după ce a câştigat, în timp ce McGregor a plecat cu 85 de milioane de dolari.

Elon vs Zuck

Dar o luptă între Musk şi Zuckerberg, care sunt numărul 1 şi numărul 10 între cei mai bogaţi oameni de pe pământ, cu o avere netă combinată de 340 de miliarde de dolari, ar stabili cu uşurinţă un nou record, a spus White. „Cred că suma se triplează faţă de meciul Mayweather-McGregor” , a spus el.

„Nu există limită pentru ceea ce poate face acest lucru” , a adăugat acesta.

Cu toate acestea, cei doi directori, care au un istoric de neînţelegeri, probabil că nu caută să-şi mărească averile prin luptă. În schimb, el a sugerat că fiecare va lupta pentru o organizaţie caritabilă la alegerea lor.

„Nu cred că vreunul dintre ei are nevoie de bani” , a spus White, adăugând că „Aceşti tipi ar strânge sute de milioane de dolari pentru caritate”.

White a refuzat să speculeze când ar putea avea loc lupta, dar a spus că este gata să o organizeze. „Dacă aceşti băieţi vorbesc serioşi, eu organizez lupte pe care oamenii vor să le vadă. Din asta îmi câştig existenţa” , a spus el.

Citește și

Raport WSJ. Marina SUA a auzit un sunet asemănător cu o implozie la scurt timp după dispariția submersibilului: „Au bănuit ce s-a întâmplat”

Regizorul „Titanic”, James Cameron, despre tragedia submersibilului Titan: „E similară cu dezastrul Titanicului, pentru că avertismentele au fost ignorate”

Un turist a petrecut aproape 2 ani la un hotel indian de cinci stele „fără să plătească”. Cum a fost descoperit