• Meniul de nuntă McDonald`s a fost lansat pe piață de către lanțul de fast-food în Jakarta, Indonezia, dar ar putea fi extins în întreaga lume dacă va avea succes.
  • Meniul va costa aproximativ 200 de euro și include 100 de burgeri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de cheeseburgeri și 100 de nuggets.
  • McDonald’s Indonezia, există și alte opțiuni de servicii, unde se oferă standuri de mâncare la un cost suplimentar.

După ce a reușit să devină maestru în materie de petreceri aniversare pentru copii, McDonald’s a pus ochii pe nunți, scrie CNBC News.

Contul indonezian de social media al lanțului de fast-food a anunțat săptămâna aceasta că va începe să ofere servicii de catering pentru cuplurile care se căsătoresc.

Pachetul ,,Wedding Mekdi” include 100 de sandvișuri de pui și 100 de cutii de McNuggets sau 100 de cheeseburgeri și 100 de nuggets, a dezvăluit compania într-o postare pe Instagram care include imagini cu ambele produse din meniu, precum și un buchet de flori și o pereche de verighete de aur.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Această ofertă, care în prezent este oferită doar în Jakarta, va costa aproximativ 230 de dolari. Asta înseamnă că un cuplu econom ar putea invita 100 de invitați la nunta lor și le-ar putea servi fiecăruia câte o combinație de nugget și sandviș la prețul de 2 dolari de persoană.

,,Fă-ți nunta mai memorabilă cu pachetul Wedding Mekhdi” , se arată în postare.

Nunțile mai mari vor putea mări volumul comenzilor, iar postarea anunță, de asemenea, un serviciu de standuri de mâncare la locul evenimentului.

McDonald’s a precizat că nu va permite cuplurilor să se căsătorească efectiv în interiorul unui restaurant.

În Hong Kong, de exemplu, lanțul fast-food vine cu o altă ofertă: cuplurile se pot căsători chiar în restaurantele McDonald’s. Pachetele de nuntă au fost lansate în 2011 și includ totul, de la invitații la baloane și un „tort” cu plăcintă de mere, structurat pe etaje.

Pachetul de bază „Happiness Party” costă doar 350 de euro și include închirierea locației pentru două ore, echipament audio, mâncare care costă cel mult 116 euro, precum și câteva decorațiuni, mai scrie sursa citată.

Citește și

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon după un meci împotriva unei campioane de Grand Slam

Alertă la Palatul Buckingham: Un bărbat s-a legat cu niște cătușe de porți. Turiștii, avertizați să părăsească zona

Compania OceanGate suspendă toate expedițiile comerciale după dezastrul catastrofal al submersibilului Titan