• Kevin Maginnis a apărut săptămâna aceasta la diverse instituții media și a explicat cum a slăbit aproape 60 de kilograme.
  • Acesta a mâncat zilnic la McDonald’s timp de 100 de zile.
  • Kevin Maginnis, în vârstă de 57 de ani spune că a mâncat jumătăți de porție de McDonald’s.

Cei mai mulți oameni ar putea crede că a mânca doar fast-food de la McDonald’s timp de mai bine de trei luni ar demola o dietă în loc să o constituie, dar nu a fost cazul unui bărbat de 57 de ani din Tennessee, scrie theGuardian.

Kevin Maginnis a apărut săptămâna aceasta la diverse instituții media și a explicat cum a slăbit aproape 60 de kilograme mâncând fiecare dintre cele trei mese zilnice de la McDonald’s timp de 100 de zile.

Maginnis, un bunic, din Nashville, a declarat pentru postul local de televiziune WSMV că, în timpul experimentului său, mânca doar jumătate din ceea ce comanda pentru a-și limita aportul de calorii. Maginnis a mai spus că, datorită jumătăților de porție, „nu s-a săturat niciodată” de Big Mac, cartofi prăjiți și alte produse.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM
FORȚA DE REACȚIE NATO POATE INTRA ÎN ROMÂNIA

Separat, în cadrul emisiunii Today de la NBC, Maginnis a explicat cum a evitat gustările între mese și a băut doar apă. Rezultatul: a slăbit 26,5 kg, în timp ce cifrele privind colesterolul, glicemia și riscul de atac de cord s-au îmbunătățit.

„Eram pre-diabetic înainte, acum am coborât în limite sănătoase”, a spus Maginnis.

Gazdele emisiunii consideră dieta lui Maginnis nesustenabilă

Gazdele emisiunii s-au mirat de transformarea sa, în timp ce el a făcut o figură zveltă într-o haină sport și pantaloni, când o fotografie mai veche îl arăta cu burta proeminentă.

Una dintre gazde a remarcat că dieta lui Maginnis „evident că nu este sustenabilă”. Maginnis a replicat în glumă: „Nu fiți amărâți în timp ce eu îmi mănânc prăjitura cu mere și slăbesc”. Apoi a spus că a înțeles că ar putea menține pierderea în greutate dacă porțiile reduse de mâncare ar rămâne un element de bază al dietei sale.

„Jumătate de farfurie pentru a pierde în greutate – trei sferturi de farfurie pentru a menține greutatea, orice fel de mâncare, inclusiv McDonald’s”, a spus Maginnis. Maginnis și-a anunțat dieta neconvențională într-un videoclip TikTok care a devenit viral. Joi s-au împlinit 100 de zile, iar el a declarat că a scăzut de la 108 kg la 81,4 kg.

Documentarul „Super Size Me” este în antiteză cu rezultatele dietei neobișnuite

Rezultatele sale servesc ca un fel de antiteză față de documentarul „Super Size Me” din 2004, care a documentat modul în care cineastul Morgan Spurlock, în vârstă de 32 de ani, s-a îngrășat cu 11,1kg, împreună cu o tensiune arterială ridicată, colesterol ridicat și simptome de depresie, precum și disfuncții sexuale.

Filmul a fost realizat în urma unui proces împotriva McDonald’s intentat de avocații care reprezintă doi copii care erau obezi și care, prin urmare, sufereau de una dintre cele mai mari probleme de sănătate din SUA. Super Size Me a fost bine primit de critică. Spurlock, în plin avânt al mișcării #MeToo, a dezvăluit un trecut de comportament sexual nepotrivit.

Maginnis a declarat pentru WSMV că soția sa i s-a alăturat la jumătatea dietei de 100 de zile, iar el a relatat că ea a scăzut cu aproximativ 9 kg.

Dieta lui Maginnis nu este pentru toată lumea

WSMV a declarat că a consultat medici care au avertizat că dieta lui Maginnis „nu este pentru toată lumea”. În schimb, acei medici au îndemnat publicul să se concentreze pe consumul de fructe, legume, cereale integrale și alte alimente neprocesate.

Maginnis a declarat pentru postul de televiziune că nu se gândește să renunțe la produse precum Big Macs la prânz, dar că va amesteca la cină mâncăruri precum filet mignon. De asemenea, el a declarat pentru Today că următorul său obiectiv major este de a finaliza o cățărare pe frânghie de 30 de metri în 100 de zile.

Citește și