• Nu vă vom lăsa să impuneți o agendă asupra copiilor noștri”, a spus el, în aplauzele mulțimii din Lexington.
  • DeSantis se află pe locul al doilea în sondajele republicane, dar majoritatea mediilor plasează diferența în jurul a 30 de puncte.
  • Vineri, DeSantis a făcut campanie în statul în care se află alți doi candidați, fostul guvernator al Carolinei de Sud Nikki Haley și senatorul american Tim Scott.

Un bărbat din Carolina de Sud l-a numit vineri pe Ron DeSantis fascist nenorocit”. În replică, guvernatorul Floridei și candidatul republican la președinția SUA a spus Da, bine, mulțumesc, chiar îți mulțumesc”. Nu vă vom lăsa să impuneți o agendă asupra copiilor noștri”, a spus el, în aplauzele mulțimii din Lexington. Vom lua apărarea copiilor noștri. Ne vom asigura că o vom face cum trebuie”, scrie The Guardian.

DeSantis se află pe locul al doilea în sondajele republicane, dar majoritatea mediilor plasează diferența în jurul a 30 de puncte. Vineri, DeSantis a făcut campanie în statul în care se află alți doi candidați, fostul guvernator al Carolinei de Sud Nikki Haley și senatorul american Tim Scott.

În momentul în care bărbatul l-a jignit, guvernatorul discuta despre politici care includ restricții privind predarea subiectelor legate de rasă, gen și LGBTQ+. Părinții au dreptul fundamental de a direcționa educația și creșterea copiilor lor”, a spus el. Sistemele școlare sunt importante, dar ele sunt acolo pentru a sprijini acea comunitate”.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?

Lipsa percepută a lui DeSantis de abilități politice interpersonale și de vânzare cu amănuntul a fost remarcată pe scară largă, pe fondul interacțiunilor ciudate cu alegătorii și reporterii. Raportând evenimentul din Lexington, Associated Press a remarcat că soția lui DeSantis, Casey, i s-a alăturat pe scenă pentru o discuție mai lejeră”.

Politicile educaționale ale lui DeSantis au atras atenția. O luptă potențial costisitoare cu Disney s-a născut din opoziția gigantului din domeniul divertismentului față de așa-numita lege nu spune gay” aplicată în școlile publice. Recent, obiecția unei mame a dus la înlăturarea de la o școală din Miami Lakes a cărții The Hill We Climb, scrisă de tânăra poetă de culoare Amanda Gorman și citită la inaugurarea lui Joe Biden.

Citește și