• Mai mulți alți soldați israelieni au fost răniți, potrivit armatei israeliene.
  • Cei trei soldați israelieni au fost uciși în timpul unui schimb de focuri.
  • Cei trei soldați israelieni au fost împușcați la câteva ore după ce forțele de securitate au zădărnicit o tentativă de contrabandă cu droguri.

Trei soldați israelieni și un polițist de frontieră egiptean au fost uciși sâmbătă, potrivit presei israeliene. Aceasta a precizat că incidentul a avut loc la granița egipteano-israeliană, scrie Jordan News.

Mai mulți soldați israelieni au fost răniți, potrivit armatei israeliene. Bărbatul egiptean a fost ucis pe partea israeliană a frontierei. Cei trei soldați israelieni au fost uciși în timpul unui schimb de focuri.

Potrivit presei israeliene, purtătorul de cuvânt al armatei israeliene a declarat că forțele continuă operațiunile de căutare în zonă. Forțele israeliene investighează circumstanțele incidentului, iar ulterior au furnizat o actualizare în care au precizat că, câteva ore mai târziu, un al doilea schimb de focuri a avut loc în zonă și că un bărbat înarmat a fost ucis.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Forțele israeliene au adăugat că investighează suspiciunile că bărbatul înarmat ar fi trecut anterior frontiera. Cei trei soldați israelieni au fost împușcați la câteva ore după ce forțele de securitate au zădărnicit o tentativă de contrabandă cu droguri în apropiere de punctul de trecere a frontierei Nitzana dintre Israel și Egipt.

Citește și