• Lenjeria intimă are un efect direct asupra stimulării sexuale.
  • Un lucru surprinzător este că folosirea ciorapilor ajută la mai multe orgasme.
  • Să porți șosete în picioare în timp ce faci sex este una dintre practicile cele mai contestate de unele dintre canoanele erotice ale timpului nostru, dar adevărul este că poate avea un efect benefic.

Lenjeria intimă are un efect direct asupra stimulării sexuale. Un lucru surprinzător este că folosirea ciorapilor ajută la mai multe orgasme.

Să porți șosete în picioare în timp ce faci sex este una dintre practicile cele mai contestate de unele dintre canoanele erotice ale timpului nostru, dar adevărul este că poate avea un efect benefic.

A venit timpul să scoți șosetele din garderobă și să nu te mai gândești că sunt primul lucru de care trebuie să scapi atunci când faci sex. Purtarea șosetelor îți poate aduce mai multe surprize plăcute decât crezi.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA

Cei care nu-și lasă șosetele pe ei în timpul jocurilor intime au deja motive întemeiate pentru a face acest lucru. Beneficiile nici unui alt articol de îmbrăcăminte nu se pot compara cu plăcerea suplimentară de 30% pe care o aduce purtarea șosetelor, sexului. Probabil că sună inconfortabil sau chiar ciudat pentru mulți oameni, dar rezultatele sunt surprinzător de bune.

Frigul inhibă energia și circulația sângelui, în timp ce căldura care poate fi menținută cu ajutorul șosetelor o încurajează. În plus, acestea oferă mai multă siguranță și confort – elemente esențiale pentru a te concentra asupra plăcerii.

Acest lucru se datorează faptului că ambele emoții (siguranță și confort) sunt conectate la amigdala și cortexul prefrontal al creierului, zone în care se află anxietatea și frica. Prin senzația de căldură, o persoană se simte liberă de tensiune și se bucură mai mult de sex.

Creșterea libidoului este asociată cu căldura picioarelor oferită de șosete. Confortul și relaxarea pe care le generează cresc nivelul de conexiune emoțională în timpul sexului. Acest lucru, la rândul său, duce la întâlniri sexuale mai satisfăcătoare cu partenerul. Deși poate părea că nu este așa, lăsarea șosetelor în timpul actului sexual poate aduce mai multe beneficii, cum ar fi:

Acestea mențin picioarele la o temperatură confortabilă. Datorită acestui fapt, sângele continuă să se irige direct la organele genitale.

Ajută la adormirea după orgasm. Venele se dilată, căldura se răspândește în tot corpul, iar creierul înțelege că a sosit timpul pentru odihnă.

Pentru a obține toate beneficiile pe care le oferă purtarea ciorapilor, este benefic să înveți să le folosești corect.

Reține următoarele recomandări:

Menține o igienă adecvată a picioarelor.

Nu purta niciodată șosetele cu picioarele ude sau când hainele sunt ude. Acest lucru va ajuta la evitarea ciupercilor.

Evită să dormi în aceleași șosete pe care le-ai purtat toată ziua.

Șosetele pentru dormit sau pentru a sta acasă trebuie să fie largi și nu foarte groase, pentru a nu întrerupe circulația.

Șosetele din fire sau din bumbac sunt cele mai recomandate.

Purtarea ciorapilor ajută la mai multe orgasme. Așa că nu îți face un scop din a-ți da jos toate hainele în timpul sexului.