• Mai mult sex – o relație mai fericită. Este un mit! Mai mult contează conexiunea emoțională.
  • Sexul va dura mereu ore întregi. Este un mit! Durata variază de la cuplu la cuplu.
  • Numai tinerii se bucură de o viață sexuală activă. Este un mit! Toată lumea se bucură de sex.

Unele subiecte despre sex nu le putem discuta cu oricine sau unele întrebări nu le putem pune oricui. Sunt totuși mituri care ne bântuie despre durata actului sexual, despre intensitatea orgasmului sau despre cheia unei vieți sexuale active.

Mai mult sex nu înseamnă neapărat o relație mai fericită. Conexiunea emoțională e mult mai importantă.

Primul mit zice așa: „Sexul trebuie să fie perfect din prima” Greșit! Nu, nu trebuie să fie perfect din prima! Sexul se dezvoltă în timp, iar comunicarea și experiența sunt cheia unei vieți sexuale satisfăcătoare.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Al doilea mit spune: „Ejacularea precoce este o problemă masculină unică” NU, nu este adevărat! Am vorbit cu speciliști care spun că ejacularea precoce poate afecta și femeile. E important să recunoașteți această problemă și să vorbiți cu un medic.

Miturile continuă! „Sexul trebuie să dureze mult pentru a aduce satisfacție!” NU este adevărat! Durata ideală a actului sexual variază de la cuplu la cuplu și poate fi influențată de mai mulți factori.

Și n-am terminat! „Masturbarea poate duce la probleme de sănătate”. Un alt mit. În realitate masturbarea, atât la bărbați, cât și la femei, este un lucru normal și sănătos și are beneficii atât in zona sexuală cât și în cea emoțională.

„Dimensiunea contează cel mai mult” Greșit! Plăcerea sexuală depinde foarte mult de conexiune și de dorința de a încerca ceva nou.

Și încă unul. „Numai tinerii se bucură de o viață sexuală activă” NU este adevărat. Și persoanele în vârstă se bucură de sex. Și e o parte împortantă și pentru ei.

Citește și: