• Castanul reprezintă o adevărată minune naturală care are puterea de a transforma energia negativă.
  • Medicina populară consideră că boabele de castan pot crea un scut energetic și ne întăresc gândurile și tonusul.
  • Aceasta poate ridica vibrațiile energetice și reduce astfel nivelul de stres.

Castanul reprezintă o adevărată minune naturală care are puterea de a transforma energia negativă. Medicina populară consideră că boabele de castan pot crea un scut energetic și ne întăresc gândurile și tonusul.

Aceste credințe au o bază străveche. Oamenii din antichitate credeau în puterea vindecătoare a castanului sălbatic. Îl aduceau în casele lor pentru a le curăța de forțele negative. Un pat de castane a fost făcut pentru o persoană bolnavă. Fructele au fost așezate la 15 centimetri distanță și s-a format o rețea de bile, care se spera că va ajuta la recuperarea bolnavului.

În Babilon, aceștia aveau o părere similară despre puterea castanilor sălbatici și recomandau ca orice persoană bolnavă să petreacă o noapte sub un castan înainte de a începe tratamentul.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Toate aceste convingeri au un fundament rațional. Castanul are putere purificatoare și, prin urmare, protejează împotriva interferențelor cu energia negativă. Aceasta poate ridica vibrațiile energetice și reduce astfel nivelul de stres.

Posibilitățile de utilizare a fructelor de castan sunt diverse. Cel mai simplu este de a purta în buzunar ca amuletă și protecție energetică. Pentru a te proteja împotriva efectelor electromagnetice, se recomandă amplasarea câtorva în jurul calculatorului de acasă. Recomandările sunt de a înlocui castanele atunci când acestea devin încrețite, deoarece au absorbit radiații nocive.

Pentru un somn bun, câteva castane pot fi așezate sub pernă. Pentru a proteja întreaga casă, este bine să aranjezi castanele într-un recipient frumos. Ele vor filtra energia negativă, transformând-o în pozitivă.

Cu toții suntem conectați energetic la spațiul în care locuim și putem valorifica puterea măreață a naturii prin intermediul micilor fructe sferice strălucitoare pentru a primi din puterea sa vindecătoare și cu spectru larg.