• Ben Francis este deținătorul celui mai „proaspăt” unicorn european
  • Britanicul a intrat în afaceri la 19 ani, în timp ce muncea ca livrator de pizza
  • Brandul creat de el, GymShark, valorează acum peste 1 miliard euro
  • GymShark produce și vinde îmbrăcăminte sport inclusiv în România

Uite, vreau să-ți arăt un băiat caruia i se potrivește vorba: fac ce vrea mușchiu’ meu! A făcut exact așa și-a ajuns să numere miliardul de euro!

E povestea de succes a săptămânii în mai toate publicațiile de business. Cum să te transformi din livrator de pizza în miliardar în câțiva pași simpli. Parcă n-ai spune că-l concurează la bani pe Țiriac!

Ben Francis îl cheamă pe britanicul care deține cel mai proaspăt unicorn european! Unicorn – adică o companie care a depășit miliardul de euro. A început la 19 ani, pe când era livrator de pizza. S-a hotărât să-și facă singur hainele pentru sală, iar opt ani mai târziu e lider în domeniul vestimentar orientat către pasionații de fitness.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA

Concurează cu marile branduri fără magazin fizic – vinde online și se promovează doar cu influenceri. De altfel, se laudă că e printre primii care au mizat cu adevărat pe tipul ăsta de advertising.

Băiat deștept, face bani și din povești pe YouTube. Documentează fiecare zi din postura de milionar într-un vlog! Titulatura de băiatul cu pizza ajuns boss peste o companie-unicorn i-a adus deja milioane de vizualizări.