• Nick Cannon și Abby De La Rosa au dezvăluit diagnosticul de autism al fiului lor, Zillion Heir, cu o postare emoționantă pe Instagram cu ocazia Zilei Mondiale de Conștientizare a Autismului.
  • Cuplul a subliniat importanța susținerii familiilor afectate de autism și a promovat înțelegerea și compasiunea în rândul publicului.
  • Nick Cannon a trecut prin momente dificile, inclusiv pierderea fiului său Zen la vârsta de cinci luni din cauza cancerului la creier, dar a rămas dedicat familiei sale și a continuat să își împărtășească experiența pentru a sprijini alții.

Comediantul și prezentatorul american Nick Cannon a dezvăluit că fiul de doi ani pe care îl împarte cu Abby De La Rosa a fost diagnosticat cu autism, scrie Yahoo News!.

Cei doi au anunțat știrea pentru a marca Ziua Mondială de Conștientizare a Autismului, despre care au spus că este „dincolo de semnificativă” după ce fiul lor, Zillion Heir, a fost „diagnosticat recent” cu tulburare din spectrul autismului (ASD).

View this post on Instagram

A post shared by Abby De La Rosa (@hiabbydelarosa)

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

„Frumosul nostru băiat experimentează viața în 4D și ne învață ceva nou în fiecare zi. Dragostea, puterea și strălucirea lui luminează fiecare cameră în care intră”, a spus o postare distribuită pe Instagram.
„În această Zi Mondială de Conștientizare a Autismului, ne extindem îmbrățișarea familiilor din întreaga lume, recunoscând provocările comune și susținând înțelegerea.

„Împreună, să creăm o lume a acceptării și a compasiunii.”

Perechea a spus că fiul lor „se alătură energiei unice” a „cătorva indivizi dinamici”, precum Nikola Telsa, Sir Isaac Newton, Albert Einstein și Michelangelo.

ASD este o tulburare neurologică și de dezvoltare care afectează modul în care oamenii interacționează cu ceilalți, comunică, învață și se comportă, potrivit Institutului Național de Sănătate Mintală.

De asemenea, are un fiu de un an, Legendary Love, cu starul Selling Sunset Bre Tiesi și o fiică de un an pe nume Onyx Ice, cu modelul The Price Is Right LaNisha Cole.

În 2021, Cannon a spus că inima lui a fost „fărâmată” după moartea fiului său, Zen, în vârstă de cinci luni, după ce suferea de o formă rară și agresivă de cancer la creier.

El a dezvăluit anterior că la doar câteva zile după nașterea fiului lor, el și Alyssa Scott au devenit îngrijorați de tiparele lui de respirație, iar copilul a murit mai târziu pe 5 decembrie 2021.

De asemenea, are o fiică de un an, Halo Marie, cu modelul american Scott.

Citește și