• Nicușor Dan a început să râdă când a fost întrebat, vineri, dacă „s-a certat cu frizerul”.
  • „Să facem un sondaj să vedem dacă trebuie să mă tund”, a răspuns el.
  • Primarul Capitalei a fost întrebat, vineri, de ce nu se tunde.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a început să râdă când a fost întrebat, vineri, dacă „s-a certat cu frizerul”. „Să facem un sondaj să vedem dacă trebuie să mă tund”, a răspuns el.

Nicușor Dan a fost întrebat vineri, în timpul unei conferințe de presă la Primăria Municipiului București de ce nu se tunde. „Vă schimbați coafura? V-ați certat cu frizerul?”, a fost întrebarea unui reporter.

Primarul general al Capitalei a început să râdă. „Să facem un sondaj in randul bucurestenilor, să vedem dacă trebuie să mă tund”, a fost răspunsul său.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Luptă cu poluarea din Capitală

Altfel, Primăria Capitalei își dorește să realizeze un studiu la zi pentru poluanții atmosferici și un program de măsuri pentru calitatea aerului cu o companie de renume din Europa, spune Nicușor Dan.

„Am participat ieri (marți – n.r.) la o întâlnire tehnică între reprezentanții Comisiei Europene și reprezentanții autorităților române, pe tema celor două proceduri de infringement care vizează poluarea aerului din București. (…) Am prezentat principalele măsuri pe care le-am luat și pe care le vom lua pe termen scurt și mediu, pentru rezolvarea problemelor de poluare a aerului din București. În primul rând, a fost începută procedura de achiziție a unui studiu la zi pentru poluanții atmosferici din București și a unui program de măsuri pentru calitatea aerului. Primăria Capitalei își dorește ca o companie de renume din Europa să realizeze studiul și programul de măsuri”, transmite Nicușor Dan.