• Locuitorii îngrijorați din Hampshire, aflați în casă, au reușit să folosească o coadă de mătură pentru a se lupta cu șarpele și să-l scoată afară înainte ca acesta să cadă de la 6 metri pe capota unei mașini de mai jos.
  • O familie îngrozită când un piton foarte periculos de aproape 5 metri se strecoară în casa lor.
  • Locuitorii îngrijorați din interior au reușit să folosească o coadă de mătură pentru a se lupta cu pitonul albinos birmanez, scoțându-l afară.

Fotografii surprind momentul terifiant în care un piton de 4,5 metri lungime a încercat să intre într-o casă prin fereastra deschisă a unui dormitor.

Șarpele foarte periculos de 38 kg a fost văzut de vecini în timp ce se strecura pe acoperiș înainte de a forța intrarea prin fereastra de la etaj.

Locuitorii îngrijorați din interior au reușit să folosească o coadă de mătură pentru a se lupta cu pitonul albinos birmanez, scoțându-l afară înainte ca acesta să cadă de la 6 metri pe capota unei mașini de mai jos, aterizând cu un zgomot puternic.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Un vecin a supravegheat apoi șarpele uriaș până când acesta s-a trezit.

Episodul șocant s-a petrecut la primele ore ale dimineții într-un cartier de case cu terasă din Chandler’s Ford, în apropiere de Southampton, Hampshire.

Jenny Warwick, în vârstă de 62 de ani, a observat pentru prima dată șarpele uriaș care își croia drum pe acoperișul caselor de vizavi în jurul orei 5.30 dimineața.

Trecătorii au fost îngroziți de priveliște, iar unii chiar și-au tras câinii” pentru a-i ține departe de bestia de 4,5 metri.

Doamna Warwick, care locuiește pe această stradă de 36 de ani i-a văzut pe locatarii casei încercând să scoată șarpele înfricoșător pe fereastră folosind o coadă de mătură.

Apoi, acesta a căzut pe capota unui Hyundai i10 hatchback de sub el și a făcut un zgomot puternic.

Locuitorii din apropiere au decis să bată la ușa unei vecine care obișnuia să țină șerpi, crezând că ar putea fi al ei.

Femeia care nu a dorit să fie numită a spus: Am fost trezită de oameni care au bătut la ușa mea vorbind despre un șarpe pe drum.”

Femeia l-a sunat apoi pe bărbatul căruia îi aparține șarpele, care a apărut și l-a dus înapoi la casa sa, aflată la mică distanță.

Ofițerul de cercetare științifică a declarat: Șerpii sunt niște artiști excelenți ai evadării și vor profita de ocazia unui gol în ușa unui țarc sau a unui capac care nu este bine fixat pentru a fugi. Anul trecut, am primit peste 1.200 de rapoarte despre șerpi, cel mai mare număr de apeluri venind în timpul lunilor de vară.