• O femeie și-a primit permisul de conducere reînnoit cu o fotografie a unui scaun
  • S-a întâmplat din cauza unei erori
  • Jade Dodd este din Tennessee

Tu cum ai reacționa dacă în fotografia permisului de conducere ai găsi, în loc de chipul tău, un scaun? A pățit-o o femeie din Tennessee, după ce a fost o eroare de copiere, scrie CNN. Întâmplarea e una gravă, însă, inevitabil, stârnește amuzamentul.

Jade Dodd îți povestește pățania ei: „Eram cu mama mea și urma să mâncăm prânzul și i-am spus: «Trebuie să vezi asta, nu este corect»“.

Dodd și-a reînnoit recent permisul de conducere și când a primit pe mail o imagine cu el a fost surprinsă să constate că în locul chipului ei se afla fotografia unui scaun gol. „Doamna de la DMV nu m-a crezut cu adevărat când m-am dus și i-am zis «hei, am nevoie de permisul meu în format fizic». Apoi, a căutat în sistem și a zis: «O să am nevoie de managerul meu pentru asta»“.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Te întrebi cum a fost posibil să se întâmple asta? Departamentul de securitate Tennessee a spus că eroarea s-a produs atunci când imaginea greșită a fost salvată în fișierul lui Dood. „Când clientul și-a reînnoit recent permisul de conducere online, a primit o imagine a unui scaun. Aceasta a fost ultima fotografie apărută în dosar (…) i-am oferit un permis de conducere cu fotografia ei reală și am abordat situația pe plan intern“, a spus Wes Moster.