• O femeie a fost șocată să afle că o companie chineză s-a folosit de identitatea ei pentru a crea o păpușă sexuală.
  • Tânăra în vârstă de 26 de ani a susținut că firma i-a copiat identitatea de pe rețelele de socializare – până la ultimul semn de frumusețe de pe fața ei.
  • Compania s-ar fi folosit chiar și de postările ei de pe Instagram pentru a o promova.

O femeie a fost șocată să afle că o companie chineză s-a folosit de identitatea ei pentru a crea o păpușă sexuală. Modelul israelian Yael Cohen Aris a declarat că unul dintre urmăritorii săi de pe Instagram a informat-o că firma vindea o păpușă care semăna foarte mult cu ea.

Tânăra în vârstă de 26 de ani a susținut că firma i-a copiat identitatea de pe rețelele de socializare – până la ultimul semn de frumusețe de pe fața ei. Anul trecut, Aris le-a spus lui Holly Willoughby și Philip Schofield la emisiunea This Morning că nu are nimic împotriva companiei, dar principala ei îngrijorare a fost că aceștia nu i-ar fi spus.

Compania s-ar fi folosit chiar și de postările ei de pe Instagram pentru a o promova. Schofield a spus: „Din punct de vedere legal, ar trebui să spunem că se presupune că seamănă cu tine, dar este un pic cam flagrant, pentru că folosesc fotografii și videoclipuri de pe contul tău de Instagram pentru a vinde chestia asta. Are chiar și numele tău!”

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Holly a adăugat: „Asta chiar se reduce la consimțământ. Este vorba de identitatea ta care îți este luată, iar aceasta este o păpușă sexuală, deci cum te simți văzând asta?”. Modelul a răspuns: „Este de două ori greșit pentru că este legat de identitatea mea. Nu este decât o păpușă care arată ca mine – nu mi-au ascuns niciodată faptul că este o păpușă.”

În ciuda incidentului bizar, Aris a încercat să vadă partea pozitivă și l-a transformat într-un compliment: „În tot ceea ce se întâmplă, încerc întotdeauna să văd partea bună a lucrurilor”, a declarat ea în cadrul emisiunii. „Au făcut-o fără consimțământul meu, o folosesc în scop comercial, este o păpușă sexuală – toate aceste lucruri nebunești – dar înseamnă că oamenii mă găsesc atractivă, așa că, cred că am ales să văd asta ca pe un lucru măgulitor. Tuturor le place să se simtă atrăgătoare. M-au luat doar pe mine – o fată oarecare din Israel.”