• O femeie care s-a apucat de antrenamente cu greutăți după ce a încheiat o căsnicie nefericită spune că acum este într-o formă mai bună decât era la 30 de ani.
  • Lesley Maxwell, în vârstă de 65 de ani, s-a despărțit de soțul ei la vârsta de 40 de ani și s-a apucat de fitness când a început să sufere de anxietate.
  • Astăzi lucrează ca antrenor personal și spune că nu s-a simțit și nu a arătat niciodată atât de sănătoasă și tonificată.

O femeie care s-a apucat de antrenamente cu greutăți după ce a încheiat o căsnicie nefericită spune că acum este într-o formă mai bună decât era la 30 de ani. Lesley Maxwell, în vârstă de 65 de ani, s-a despărțit de soțul ei la vârsta de 40 de ani și s-a apucat de fitness când a început să sufere de anxietate.

Astăzi lucrează ca antrenor personal și spune că nu s-a simțit și nu a arătat niciodată atât de sănătoasă și tonificată. Lesley adoră să le arate oamenilor că își pot schimba viața până la 50 și 60 de ani, spunând că nu contează vârsta pe care o ai când începi să te antrenezi. A câștigat chiar și concursuri de bikini la 60 de ani!

Lesley a spus: Întotdeauna am fost pasionată de fitness, dar eram slabă și fără mușchi. M-am despărțit apoi de soțul meu și am simțit un sentiment de anxietate, așa că medicul mi-a prescris Valium, pe care l-am luat timp de două săptămâni, dar mi s-a părut o soluție de pansament și nu ceva ce am vrut să continui. Am oprit medicația și mi-am reorientat energia spre antrenamentul cu greutăți. Anxietatea mea a început să se diminueze, iar eu aveam o stare de spirit pozitivă. După ce am decis să mă detașez de căsnicia mea, când aveam aproape 40 de ani, am decis să urmez un curs de antrenament personal. Am fost inspirată după ce am văzut un concurs de fitness și am fost curioasă să aflu cum se obținea acest aspect. Așa că am început călătoria mea în fitness, care a devenit o pasiune a mea. În scurt timp, am participat la primul meu concurs de bikini și am câștigat. De atunci, concurez de atunci și acum sunt mai în formă și în cea mai bună formă din viața mea, la 60 de ani. Părăsirea căsniciei mele la 40 de ani a fost descurajantă, deoarece societatea crede că după o anumită vârstă, viața unei femei se termină. Cu toate acestea, viața abia atunci începe.”

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Devenirea unui antrenor personal a fost doar începutul noului capitol al lui Lesley, ea a trebuit să își demonstreze singură beneficiile și schimbările din corpul ei și să găsească ceea ce funcționează cel mai bine pentru a le transmite și altora. Femeia care frecventează sala de sport, din Melbourne, Australia, a adăugat: M-am concentrat pe antrenamentul și modelarea corpului meu, iar apoi am trecut la competiții. Am descoperit că puteam să-mi creez un corp mai tânăr și mai puternic încorporând antrenamentul cu greutăți și mâncând alimentele potrivite, și exact asta am făcut. După ce am concurat de mai multe ori la categoria masters, m-am simțit încrezătoare și am decis să concurez la categoriile open. Am câștigat apoi un titlu mondial la New York și cel mai recent a fost concursul de bikini, în 2019, la categoria open, pe care l-am câștigat și eu. Am fost foarte mândră de mine. M-am simțit extraordinar!

Ea spune că secretul ei pentru a fi sănătoasă și puternică este să fie consecventă cu antrenamentele, plus să mănânce alimentele potrivite.

Alimentele hrănitoare sunt esențiale, evit grâul, zahărul și conservanții și mă asigur că consum suficiente proteine și grăsimi bune.” Lesley își obține corpul incredibil de tonifiat prin antrenamente de cinci ori pe săptămână, timp de 45 de minute pe ședință.

Ea a spus: Fac în principal exerciții cu greutăți, dar fac și plimbări pe plajă, scufundări rapide pentru terapia cu apă rece și îmi place să mă dau cu rolele. Mă simt ca un copil din cauza a cât de bine îmi simt corpul. Pot să sar, să mă cațăr și să mă dau cu rolele. Pot să fac tot ce vreau. Este grozav să te simți sănătos și puternic, deoarece corpul nostru este cea mai importantă posesie a noastră, deoarece acesta este vehiculul care ne poartă prin viață. Părăsirea căsniciei mele m-a făcut să fiu cea mai în formă și cea mai sănătoasă din câte am fost vreodată și mi-a permis, de asemenea, să-mi urmez pasiunea. Cred că femeile sunt judecate mai mult pentru vârsta lor și pentru felul în care arată, așa că vreau ca și alte femei să aibă încrederea de a se bucura de viață, în loc să creadă că viața s-a terminat după ce împlinești 50 de ani. Îmi place să mă simt fără vârstă. În opinia mea, există două moduri de îmbătrânire, cronologic și biologic. Să știi că trupul tău este în formă și sănătos este bogăția supremă.”