• Un bărbat a povestit cum soția sa muribundă și-a exprimat o dorință anume… să se culce cu fostul ei iubit.
  • El a explicat cum a fost distrus” de faptul că soția sa de zece ani are o boală terminală” și se așteaptă să trăiască cel mult 9 luni”.
  • După ce a explicat situația, postarea soțului a fost întâmpinată cu multe reacții, unii au dus povestea pe Twitter.

Orice soț și-ar dori să ofere iubire și îngrijire partenerului său în ultimele luni și zile de viață, însă un bărbat a povestit cum soția sa muribundă și-a exprimat o dorință anume… să se culce cu fostul ei iubit.

Postând pe Reddit, soțul a oferit o perspectivă asupra stării soției sale și a modului în care a decurs conversația despre dorința controversată a acesteia pe moarte, deoarece nu are pe nimeni căruia să-i poată spune”.

Pentru început, el a explicat cum a fost distrus” de faptul că soția sa de zece ani are o boală terminală” și se așteaptă să trăiască cel mult 9 luni”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

Nu-mi văd viața fără ea și nu știu ce mă voi face când nu va mai fi. Am făcut tot ce am putut pentru ca ultimele zile din viața ei să fie frumoase și să-i îndeplinesc orice dorință pe care o pot face”, a spus el.

În ceea ce privește starea ei de sănătate, care se deteriorează, el a adăugat: Medicii au spus că probabil va avea nevoie de un scaun cu rotile în 4 sau 5 luni, iar în luna a 8-a va fi țintuită la pat pentru ultimele săptămâni. Asta dacă nu se va deteriora mai repede”.

După ce a oferit contextul, soțul a ajuns la miezul problemei și a spus:  Recent, ea m-a așezat la masă și mi-a spus că unul dintre ultimele lucruri pe care a vrut să le facă a fost să facă sex cu un fost partener de-al ei. Bineînțeles că am fost șocat și când am întrebat de ce naiba vrea asta”, iar răspunsul este destul de brutal, după cum a dezvăluit: Deci, practic, ea crede că cel mai satisfăcător iubit compatibil din punct de vedere fizic a fost el. A făcut un întreg monolog despre cum sexul este uneori doar fizic și despre cât de satisfăcător emoțional este sexul cu mine, dar a fost neplăcut să ajungă în acel punct. Așa că acum am rămas cu asta, să îi refuz soției mele muribunde o dorință pentru propriul meu ego sau să o las să se ducă să se culce cu alt bărbat despre care ea crede că a fost mai bun. Sincer, sunt atât de supărat și trădat că mi-a cerut asta. Mă simt ca și cum aș fi pus în situația în care trebuie să spun da pentru că e pe moarte. Știu ce vreau să spun, dar nu știu dacă este corect. Sunt atât de rănit că sexul cu un fost a fost aparent atât de bun încât vrea să o facă încă o dată înainte de a muri. Urăsc totul despre asta. Chiar nu știu ce să fac”, a conchis el.

După ce a explicat situația, postarea soțului a fost întâmpinată cu multe reacții, unii au dus povestea pe Twitter, unde oamenii au început să-și împărtășească părerile, iar oamenii erau împărțiți.

Între timp, pe Reddit, răspunsurile au părut a fi mai unilaterale, deoarece ei cred că soția a greșit și au spus că doar pentru că este pe moarte, asta nu-i dă scuza de a face sau de a-i cere așa ceva.

De unde cunoaște ea această persoană după 10 ani cu tine? Sau că această persoană ar vrea să se implice în relații sexuale fără obligații cu o fostă soție muribundă de acum mai bine de zece ani?”. O persoană a întrebat înainte de a-și da punctul de vedere și a adăugat: Aceasta pare o cerere foarte ciudată. Faptul că ar risca în mod semnificativ să-și arunce în aer căsnicia și să pună capăt vieții de companie și de grijă pentru sex cu cineva cu care nu este în contact.”

O altă persoană a scris: Dacă soția ta este pe moarte, asta nu-i dă dreptul să te rănească și să facă ce naiba vrea. Este un lucru îngrozitor pentru ea să ceară acest lucru, și manipulator să o folosească ca un fel de lucru de dorință de moarte prea.”

Altcineva a remarcat că starea de sănătate a soției sale îi poate afecta comportamentul: Presupun că boala soției dvs. afectează tot ce se află în corpul ei, inclusiv creierul. Poate că ar merita să luați în considerare faptul că s-ar putea să nu fie pe deplin în deplinătatea facultăților mintale în acest moment și că, dacă ar fi fost, nu ar fi ajuns niciodată la această cerere.”

Ei au adăugat: Sper ca în lunile și anii care vor urma să puteți pune aceste amintiri într-o cutie separată de boala ei și să le păstrați separat de „adevărata ea” și să fi capabil să apreciezi cine a fost înainte de a fi complet schimbată. Îmi pare atât de rău. Îți trimit gânduri bune.”

„E un NU dacă aș fi fost eu. Faptul că ești pe punctul de a muri nu-ți dă dreptul nici să omori pe cineva doar pentru că ai chef. Boala ei îi poate afecta capacitatea de raționament? Întrebați-i pe medicii ei”, a răspuns o a patra persoană.