• O femeie a dezvăluit cum influencerii își fac abdomenul plat pe Instagram folosind trucuri simple.
  • Într-o postare recentă, ea le-a arătat celor peste 2 milioane de urmăritori de pe Instagram cât de ușor este pentru influenceri să se facă să pară mai slabi în poze.
  • De când a împărtășit postarea, mulți oameni au apreciat-o, iar peste 200 de persoane au lăsat comentarii.

O femeie a dezvăluit cum influencerii își fac abdomenul plat pe Instagram folosind trucuri simple. Jurnalista și susținătoarea body positive Danae Mercer postează adesea conținut pentru a promova iubirea de sine și acceptarea corpului.

Într-o postare recentă, ea le-a arătat celor peste 2 milioane de urmăritori de pe Instagram cât de ușor este pentru influenceri să se facă să pară mai slabi în poze. Danae a postat trei instantanee cu ea una lângă alta pentru a arăta cât de diferit se poate face să arate cu un simplu clic pe un buton. Una a arătat-o pozând, alta a arătat-o după ce a editat instantaneul, iar cea de-a treia a arătat-o pozând natural.

Ea a purtat aceeași ținută de gimnastică albastru deschis în fiecare poză, iar imaginea relaxată arată cât de diferit pot arăta oamenii în viața reală față de cum se prezintă pe rețelele de socializare. Creatoarea de conținut a dezvăluit că, prin anumite moduri de a poza, prin ridicarea pantalonilor de gimnastică și prin utilizarea câtorva instrumente de editare, oamenii pot să arate ca persoane total diferite.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC
IA MISS-UL LA 60 DE ANI
ROMÂNII NU MAI ALEG STRĂINĂTATEA
CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.

Scriind pe Instagram, Danae a spus: Când mă vindecam de tulburarea mea de alimentație, terapeutul meu mi-a recomandat ceva ce fac și astăzi. Ori de câte ori mă dau cu loțiune, ar trebui să îi spun lucruri frumoase corpului meu. Mi s-a părut o prostie atunci. Încă se simte un pic prostesc și acum. Dar ajută. Pentru că cuvintele pe care ni le spunem nouă înșine formează căi – ca niște mici drumuri în mintea noastră. Și, în timp, acele drumuri devin mai puternice, mai concrete, mai ușor de parcurs. Când vine vorba de iubirea de sine, de multe ori trebuie să creăm noi drumuri. Să construim noi poduri.”

Ea a adăugat: Așa că începem de la început. Începem prin cuvinte pozitive. Am făcut asta în ultima vreme, în mod deliberat. Pentru că trupul meu s-a schimbat atât de mult. Și este important pentru mine să îl tratez cu blândețe. Așa că îmi țin burtica și spun puternic”, puternic” și acasă”. Îmi ating coapsele și mă gândesc la capabil” și sprijin”. Mă concentrez pe iubirea de sine.”

De când a împărtășit postarea, mulți oameni au apreciat-o, iar peste 200 de persoane au lăsat comentarii. Oamenii i-au mulțumit lui Danae pentru că a postat un conținut atât de real și au spus că își spun adesea cuvinte frumoase și pentru ei înșiși.

O persoană a spus: Eu fac asta. De asemenea, exersez să îmi vorbesc cu blândețe atunci când fac baie – este ciudat, dar cu siguranță ajută.” Un altul a adăugat: Funcționalitatea în detrimentul esteticului în orice zi. Corpurile noastre sunt taxe, nu ornamente.”

Între timp, un al treilea a comentat: Mulțumesc pentru că împărtășiți astfel de lucruri. Situațiile de urgență sunt greu de gestionat și chiar vreau să încerc acest sfat. Trimit iubire oricui are nevoie de ea. Suntem frumoși și puternici”.