• Atunci când petreci ani de zile cu un partener, probabil că vei trece împreună prin numeroase etape importante.
  • Același lucru este valabil și pentru un cuplu care s-a bucurat de șase ani fericiți de relație și a făcut tot ceea ce te-ai aștepta să facă un cuplu care a petrecut atâția ani împreună.
  • De la întâlnirea cu familiile celuilalt, până la planificarea viitorului lor, cei doi au crezut că fiecare dintre ei și-a găsit jumătatea.

O femeie face testul ADN și află că iubitul ei alături de care locuiește de șase ani, este fratele ei biologic. Atunci când petreci ani de zile cu un partener, probabil că vei trece împreună prin numeroase etape importante. Același lucru este valabil și pentru un cuplu care s-a bucurat de șase ani fericiți de relație și a făcut tot ceea ce te-ai aștepta să facă un cuplu care a petrecut atâția ani împreună.

De la întâlnirea cu familiile celuilalt, până la planificarea viitorului lor, cei doi au crezut că fiecare dintre ei și-a găsit jumătatea. Dar viitorul cuplului a fost lăsat în balanță, iar fericirea lor a fost distrusă, în urma unei descoperiri șocante. Cuplul a rămas cu șocat după ce a aflat că, de fapt, sunt frate și soră, fără să își dea seama niciodată, deoarece amândoi au fost adoptați la o vârstă fragedă.

Dar când testele ADN, făcute în speranța de a afla mai multe despre ei înșiși, au dezvăluit un adevăr la care nu se așteptau, cuplul a fost pus în fața unei dileme sfâșietoare. Povestea uluitoare a fost dezvăluită după ce o prietena de-a lor și-a împărtășit experiența într-o postare pe forumul Reddit offmychest”.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
DRULĂ PROPUNE MĂRIREA NOTELOR LA BAC
TÎLVAR VREA OBUZIERE DIN COREEA DE SUD
AVOCATUL TODD BLANCHE: „DONALD TRUMP ESTE NEVINOVAT”
XXX FĂRĂ NECUNOSCUTE

Postând ca u/LetsSinWith, femeia a susținut: Tocmai am aflat că mă întâlnesc cu fratele meu biologic de 6 ani”.

Ea a explicat: Eu am 30 de ani, iar fratele meu are 32 de ani. Îl voi numi iubitul meu în cea mai mare parte a timpului în timp ce scriu asta. Mă simt foarte ciudat. Am fost adoptată de mică, dar nu am știut că am fost adoptată până când am intrat în liceu. Nu m-am simțit parasită și nici nu mi-a păsat prea mult. Îmi iubesc părinții și ei mă iubesc pe mine. Cui îi pasă dacă nu sunt părinții mei adevărați. Prietenul meu a fost, de asemenea, adoptat și când ne-am cunoscut a fost unul dintre lucrurile care ne-au legat într-un fel. Amândoi am aflat că am fost adoptați abia în liceu și amândoi am fost norocoși și am avut familii bune. Nu am fost plimbați de la o casă de copii la alta. Relația noastră a fost și este în continuare grozavă. Ne-am înțeles foarte repede unul pe celălalt. Am fost atrași unul de celălalt rapid. Nu am întâlnit niciodată pe cineva pentru care să simți imediat atracție și familiaritate. Acum știu că confortul și familiaritatea se datorează faptului că este fratele meu. Nu fratele meu vitreg. El este fratele meu biologic.

Am făcut tot ce ar putea face un cuplu care este împreună de 6 ani. Ne-am spus că ne iubim, am făcut sex, am sărbătorit aniversări, ne-am cunoscut familiile. Mă bucur că amândoi am fost de acord de la început că nu vrem să avem copii, așa că nu s-a întâmplat niciodată. Nu vreau să mă confrunt cu riscurile de sănătate și să fiu nevoită să cresc un copil și ca el să știe că părinții lui sunt frați.”

Ea a continuat: Am descoperit acest lucru când am făcut testul ADN pentru a ne descoperi strămoșii și pentru a afla ce suntem mai exact. Am comandat două pentru noi, am colectat salivă în tub și le-am trimis. A durat cam o lună până când au venit rezultatele și eram încântată să văd ce suntem, dar înainte de a ajunge la asta, am văzut că suntem frați. Am fost ȘOCATĂ ca să nu spun mai puțin. Abia acum am aflat această informație și nu i-am spus iubitului meu. Sper din tot sufletul că au făcut o greșeală, dar lucrurile încep să aibă sens pentru mine acum. Întotdeauna ne-a spus oamenii că semănăm atât de mult” sau el este versiunea masculină a ta”. Cu mult înainte de acest test am fost mereu comparați. Întotdeauna am râs de asta, dar mi-am petrecut dimineața uitându-mă la poze cu noi doi împreună și realizând că într-adevăr semănăm atât de mult. Mă înspăimântă și nu știu ce ar trebui să fac. Încă îmi iubesc prietenul/fratele și suntem împreună de 6 ani. Aveam o casă împreună și o întreagă viață confortabilă. Sper că acest test este greșit și voi mai face un test în curând, dar mă panichez. Încă îl văd ca fiind dragostea vieții mele”.

Într-o actualizare ulterioară, ea a adăugat: Am postat asta zilele trecute, dar de atunci i-am arătat rezultatele și și-a dat seama că suntem frați. Nu vrea să se sperie sau să ia vreo decizie importantă până când nu vom face un alt test undeva. Dar pot spune că este speriat și a fost ciudat să stau în pat lângă el”.

De atunci, postarea a devenit virală și a fost distribuită pe numeroase platforme, inclusiv pe @twohottakes, contul TikTok pentru un podcast în care gazdele reacționează la postările de pe Reddit.

Răspunzând la un videoclip despre postare, care a adunat peste 14 milioane de vizualizări, comentatorii și-au împărtășit compasiunea pentru cuplu. O persoană a scris: Probabil că ar fi devastator”.

Altul a fost de acord: Este o situație foarte tristă. Imaginați-vă cât de greu ar fi de digerat”. Alți comentatori care au răspuns la postarea de pe Reddit au împărtășit, de asemenea, cuvinte amabile, iar unii au sugerat că, cuplul nu trebuie să se despartă, având în vedere decizia lor de a nu avea copii împreună.

Cineva a spus: Știu că oamenii vor fi dezgustați de acest lucru. Dar, după părerea mea, atât timp cât nu se fac copii, nu sunt sigur că văd care este problema? Adică, nu ați crescut împreună și sunteți deja împreună de atâta timp. Dacă testele ADN nu ar fi fost disponibile așa cum sunt astăzi, nu ați fi știut niciodată, nu-i așa?”.

Într-un alt comentariu se putea citi: 6 ani deja, ați făcut tot ce poate face un cuplu. Aruncați testul, nu spuneți nimănui și trăiți ca și cum nu ați știut. Dacă vreți copii mai târziu, puteți apela la o mamă surogat”.