• O femeie, care înainte nu avea adăpost, a câștigat 5 milioane de dolari la loteria din California.
  • Lucia Forseth a cumpărat un bilet Scratchers.
  • Forseth plănuiește să cumpere o casă cu câștigurile sale și să investească restul.

O femeie care cândva a fost o persoană fără adăpost a mers la un supermarket Walmart ca să își cumpere ulei pentru mașină. Pe lângă asta, ea a cumpărat și un bilet la loto Scratchers, care avea să-i schimbe viața, scrie Insider.

Lucia Forseth a câștigat 5 milioane de dolari după ce a cumpărat biletul răzuibil din Pittsburgh, California, a anunțat miercuri Loteria Californiei. „Am cumpărat doar un singur bilet”, a declarat Forseth, potrivit unui comunicat de presă. „Am închis ochii și l-am ales pe acela, iar acesta a câștigat!”. La început, Forseth a crezut că a câștigat doar un alt bilet gratuit, dar și-a dat seama că a devenit multimilionară. Deși acum are o locuință, femeia a spus că a rămas fără adăpost în 2017.

„În urmă cu șase ani, eram fără adăpost. În acest an mă căsătoresc, îmi obțin diploma de asociat și am câștigat 5 milioane de dolari”, a spus ea. „Niciodată nu crezi că ai o șansă să câștigi. Este pur și simplu întâmplător. Fiind fără adăpost în urmă cu doar șase ani, nu m-am gândit niciodată că i se va întâmpla cuiva ca mine”.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Șansele de a câștiga la jocul Scratchers sunt de 1 la 3.088.854, potrivit CNN. Forseth a spus că intenționează să cumpere o casă cu câștigurile sale și să investească restul. „Să auzi o poveste de succes ca aceasta arată impactul pozitiv pe care jocurile noastre îl au asupra câștigătorilor și a școlilor deopotrivă”, a declarat Carolyn Becker, purtător de cuvânt al Loteriei din California, într-un comunicat.