• Având în vedere că prețurile ridicate la energie vor crea o presiune suplimentară la iarnă, mulți vor căuta modalități rentabile de a-și usca hainele în grabă.
  • Acum, o femeie, care se chinuia să se descurce cu rufele, a împărtășit o modalitate inteligentă de a usca hainele în doar două ore.
  • Poștărița Alix Byrne, care locuiește într-un apartament cu un singur dormitor împreună cu iubitul ei, a constatat că nu găsea spațiu pentru a-și întinde hainele, în ciuda faptului că avea numeroase uscătoare.

Având în vedere că prețurile ridicate la energie vor crea o presiune suplimentară în această iarnă, mulți vor căuta modalități rentabile de a-și usca hainele în grabă, fără a fi nevoiți să folosească uscătorul de rufe.

Acum, o femeie, care se chinuia să se descurce cu rufele, a împărtășit o modalitate inteligentă de a usca hainele în doar două ore, fără a avea neapărat nevoie de mult spațiu. Poștărița Alix Byrne, care locuiește într-un apartament cu un singur dormitor împreună cu iubitul ei, Andrew, a constatat că nu găsea spațiu pentru a-și întinde hainele, în ciuda faptului că avea numeroase uscătoare.

Cu toate acestea, inspirația a venit într-o zi, în timp ce tânăra de 24 de ani își punea la uscat lenjeria de pat, în ceea ce ea a descris de atunci ca fiind momentul eureka”.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Alix și-a amintit: Încercam să găsesc un alt loc unde să atârn cearșaful de pat să se usuce, în afară de ușa de la bucătărie. De obicei, îmi țin uscătorul de haine lângă calorifer, mai ales iarna, și m-am gândit de ce să nu pun cearșaful de pat peste uscător, să bag capetele în spatele caloriferului și sub suporturi, apoi aerul cald de la calorifer îmi va usca hainele în câteva ore”.

Stau într-un apartament mic și confortabil, cu un singur pat, împreună cu partenerul meu și avem întotdeauna două uscătoare de rufe în același timp, deoarece avem un stil de viață ocupat și spălăm foarte multe haine, ceea ce ocupă prea mult spațiu.”

Deși Alix și Andrew au o mașină de spălat cu uscător de rufe, ea susține că acesta costă mult prea mult la factura de energie și nu lasă hainele să miroasă cel mai bine”.

Alix a continuat: Cred că motivul pentru care acest truc ar fi benefic pentru oameni, este că economisesc bani la uscarea cu tambur. Se economisește spațiu, deoarece hainele se usucă în câteva ore, iar uscătorul de haine poate fi pliat din nou și pus în dulap.”

Alix a distribuit trucul pe Facebook, unde mulți oameni au aprobat postarea ei, adunând rapid peste 4.000 de like-uri.

O persoană a comentat: Categoric încerc asta, durează aproximativ trei zile pentru a usca un suport plin de rufe.”

Oferind câteva sfaturi suplimentare cu privire la modul de a obține cele mai bune rezultate posibile, Alix a adăugat: Oamenii întreabă dacă apare umezeala, dar eu folosesc un cearșaf dublu peste un cearșaf mare, astfel încât nu acoperă în totalitate întregul suport de haine și există încă spații pentru ca aerul să iasă și să încălzească încăperea”.

Dacă te îngrijorează umezeala, deschide ușor o fereastră sau ține un dezumidificator în apropiere. Oamenii au întrebat, de asemenea, dacă acest lucru poate provoca incendii, dar nu cred că un radiator este suficient de fierbinte, dacă ești atât de îngrijorat, dă-l la o temperatură mică pentru mai mult timp și fii cu ochii pe el. Am constatat că la o setare medie-înaltă, s-au uscat în două-trei ore și patru-șase ore la o setare joasă mai mult sau mai puțin. De asemenea, hainele mele încă miros proaspăt a balsam, deoarece s-au uscat atât de repede.”